Cum se menține Adina Buzatu în formă. A procedat la fel ca Jennifer Lopez: „Nu-mi vine să cred ce abdomen conturat am obținut”

În vârstă de 45 de ani, Adina Buzatu face sport de ani de zile. Nu reușește însă să urmeze o dietă, așa că apelează la diverse tratamente. Recent, ea a testat un tratament de modelare corporală fără intervenții chirurgicale, preferatul vedetelor de la Hollywood, precum Jennifer Lopez sau Meghan Fox.

Aparatul a fost testat timp de o lună de cunoscuta antreprenoare Adina Buzatu. Iată ce a spus despre această experiență. „Sunt o fire sportivă, fac zilnic un antrenament de foarte mult timp, mănânc cât se poate de sănătos, dar nu sunt genul care ține o dietă continuă. Din contră, îmi place să consum alimente variate și nu mă abțin de la nimic. Însă de când a adus dr. Balcangiu Stroescu acest aparat și am făcut cele 4 ședințe, nu-mi vine să cred ce abdomen conturat am obținut.

Gândiți-vă că în zece ani de sală, aerobic, pilates și toate antrenamentele pe care le-am făcut nu am reușit să obțin astfel de rezultate. Recomand acest aparat nu doar celor care nu sunt doritori de a face mișcare, ci și celor care fac sport, dar doresc o definire perfectă a abdomenului, posteriorului sau a celorlalte zone pe care le pot lucra cu Emsculpt Neo', mărturisește Adina.

adina-buzatu-silueta-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„30 minute cu Emsculpt Neo sunt echivalentul a 20.000 de abdomene', a declarat Dr. Gabriel Balcangiu Stroescu, medic primar dermatolog.

Aparatul este prima și singura procedură de modelare corporală non-invazivă care reduce țesutul adipos și crește simultan masa musculară, totul într-o sesiune de doar 30 de minute. Studiile clinice au arătat în medie o reducere cu 30% a grăsimii subcutanate, o creștere cu 25% a masei musculare și o reducere medie a taliei cu 5,9 cm. De asemenea, aparatul acționează și asupra diastazei abdominale și o poate reduce în medie cu 19%.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete