Anunțul făcut de Antonia după 10 ani de relație cu Alex Velea: „Important e cum treci peste discuții și să nu le lași să afecteze relația”

Antonia și Alex Velea sunt împreună de 10 ani de zile. Într-un interviu pentru Libertatea, cântăreața a făcut dezvăluiri despre relația cu artistul, despre cum se înțeleg după atâția ani. Ea are o fiică cu fostul soț Vincenzo Castellano și doi băieței cu cântărețul.

Antonia face echipă cu Alex Velea atât în viața profesională, cât și în cea personală. Cântăreața se bazează mereu pe sprijinul lui când vine vorba de muzică, dar și când apar situații în ceea ce privește familia lor, copiii. „Alex mă susține în absolut din primul moment și de fiecare dată, îmi dă sfaturile potrivite, în funcție de ceea ce am nevoie.

E un artist pe care îl admir dintotdeauna și mă bucur că îmi este alături în carieră, dar și în viață', a spus Antonia, care a dezvăluit cum e relația cu Velea după 10 ani.

„Avem o relație frumoasă de peste 10 ani, cu extrem de multe momente frumoase, cu momente dificile, dar cel mai important: cu multă iubire, cu respect, cu apreciere față de cariera celuilalt, sprijin emoțional, profesional. Sunt fericită să trăiesc o poveste de iubire atât de frumoasă, cu un om minunat, cu suflet bun. (…)

Nu cred că există cuplu care să nu aibă discuții, important e cum treci peste ele și să nu le lași să afecteze relația', a spus ea pentru Libertatea.

Și a continuat: „Relația noastră este construită pe multă comunicare, pe lângă iubire, respect, suport reciproc. Așa că și atunci când vine vorba de creșterea și educarea copiilor noștri, discutăm, analizăm și luăm deciziile potrivite pentru ei. Suntem o echipă în tot ceea ce facem'.

antonia-si-alex-velea-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ceea ce îi privește pe copiii lor, Antonia are numai cuvinte de laudă. „Dominic are 8 ani și Akim 6 ani, sunt la școală amândoi. Le place la școală, le place să descopere lucruri noi. Iar în timpul liber, încercăm cât mai multe activități, să aleagă ce le place cel mai mult: au fost și la baschet, la înot, iau lecții de actorie și le place foarte mult', a spus vedeta, care nu a uitat de Maya, fiica sa care trăiește în Italia alături de Vincenzo Castellano, tatăl ei.

„Are deja 12 ani. Ne înțelegem foarte bine, este un copil minunat, cu suflet extrem de mare și sunt norocoasă să fiu mama ei', a încheiat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete