Cum se descurcă Mihaela, la 11 ani de la divorțul de Cristi Borcea: „Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții”

Mihaela este femeia în care Cristi Borcea are cea mai mare încredere și i-a lăsat pe mână toate afacerile. Prima soție a fostului acționar de la Dinamo și-a implicat și copiii în afacerile familiei.

Au trecut 11 ani de când Cristi Borcea și Mihaela au divorțat. De atunci, el se află la a treia căsnicie. Omul de afaceri a divorțat de Alina Vidican și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Împreună cu prima soție, Borcea are trei copii, doi băieți și o fată.

„Copii mari, sunt probleme pe măsură. Nu pot să spun că mai sunt la nivelul cum erau când erau mici, nu mai sunt atât de ocupată și cu această problemă, dar chiar și acum când sunt mari, au nevoie de sfaturi, au nevoie, chiar dacă sunt mari, trebuie să îi mai cerți uneori, că așa e bine ca să îi poți aduce pe linia dreaptă și să nu facă greșeli. Să îi învăț să preia din afacerile noastre și să conducă, așa cum o facem și noi, cu mână de fier', a spus Mihaela Borcea la Xtra Night Show.

Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a implicat băieții în afacerile familiei, în timp ce fiica ei, Melissa, își dorește să urmeze o carieră în arhitectură.

„Deja cei doi băieți merg pe urmele noastre și paralel cu școala au intrat deja și în business, au început să ne ajute, peste tot pe unde avem afaceri, iar Melissa ce să spun, școală și urmează o altă direcție, cea de arhitect, designer, încă nu știm, dar toți trei au înclinații către afaceri', a mai spus Mihaela Borcea.

„Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții'

Fosta soție a lui Cristi Borcea a recunoscut că nu îi este deloc ușor cu responsabilitățile pe care le are, însă reușește să se descurce foarte bine în tot ceea ce face.

„Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani. Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața. Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima, e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un Covid, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță', a spus Mihaela Borcea.

De ceva timp, Mihaela și-a refăcut viața și este destul de discretă cu relația pe care o are. Ea a mărturisit că a păstrat o relație civilizată cu Cristi Borcea, mai ales că au copii și afaceri împreună.

„Vorbim frecvent. Avem copii împreună și afaceri, Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc', a spus aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete