Cum să-ți obții o agenție digitală la cheie investind în Publyo ™?

Publyo ™ este un nou produs lansat pe piața românească anul trecut, destinat agențiilor de marketing online care vor să optimizeze procesele de lucru, să câștige timp și să economisească bani.

Vrei să nu mai pierzi timp prețios la vorbind la telefon cu echipa ta de writeri, cu clienții pentru aprobarea articolelor realizate de agenția ta și în final cu publisherii care le postează? Vrei să nu mai dispară de pe internet articolele pentru care ai plătit ca să fie postate pe anumite publicații? Te-ai săturat să alergi mereu după cel mai bun preț de publicare al advertorialelor tale? Pentru toate aceste probleme și multe altele soluția este Publyo ™.

Publyo ™ CRM este un sistem complet de servicii de marketing online pentru agenții, care poate fi folosit dacă investești într-un abonament lunar de doar câteva euro și care îți oferă avantaje pe care nu le poți găsi la niciun alt produs de pe piața din România. 

Abonamentul standard Publyo ™ pentru agenții îți oferă posibilitatea de a:

– posta un anumit număr lunar de advertoriale pe diferite website-uri românești cu autoritate mare fără să plătești nimic;

– folosi Modul Media Planificare + Writeri prin care poți să planifici simplu și rapid toate advertorialele din campaniile tale de marketing online;

– folosi Modul Articole Non Media Plan;

– folosi Modul Monitorizare care permite monitorizarea articolelor pe care le postezi pe internet, iar când apare o modificare la nivelul lor s-o rezolvi simplu și rapid;

– folosi Modul Raportare care întocmește în locul tău rapoarte detaliate pe care le poți oferi clienților;

– folosi shop-ul intern, un marketplace în toată regula în care găsești sute de publicații românești de calitate.

Cum te ajută Publyo ™ să câștigi timp?

Să o luăm cu începutul. Gândește-te puțin la ce trebuie să faci atunci când implementezi o campanie de marketing online prin advertoriale. După ce ai stabilit cuvintele cheie care vrei să se regăsească în articole și publicațiile pe care vrei să postezi materialele în funcție de nișa clientului, trebuie să-ți suni writerii și să le explici toate detaliile. Apoi, când materialele sunt gata, trebuie ca writerii să ți le trimită pe email, tu să le preiei și apoi să le dai mai departe la clienții tăi să le verifice și să le aprobe. În cel mai bun caz, dacă nu sunt necesare modificări, clienții îți vor spune că poți să publici articolele și trebuie în continuare să discuți cu publisherii tăi. Odată ce articolele sunt publicate, publisherii vor lua iar legătura cu tine, iar tu cu clienții. Acest proces poate dura chiar și câteva zile, timp în care tu ai putea să faci orice altceva dacă nu ar trebui să ții legătura cu clienții, writerii și publisherii tăi. 

Pe de altă parte, cu Publyo ™ poți faci totul în doar câteva minute. Nu trebuie decât să treci în sistem cuvintele cheie și publicațiile de care ai nevoie, email-urile clienților, writerilor și publisherilor și de restul se ocupă sistemul. În mod automat acesta va trimite notificări fiecărui participant la acest proces spunându-i exact ce are de făcut, exact așa cum ai fi făcut-o tu la telefon sau prin email, însă fără să aibă nevoie de intervenția ta. Iar tu, poți să privești derularea fiecărei etape, sau, mai bine, să te concentrezi pe celelalte sarcini pe care le ai în calitate de specialist în marketing.

Cum te ajută Publyo ™ să economisești bani?

În primul rând, dacă publici advertoriale pe cele câteva zeci de publicații online gratuite, din familia Publyo ™, nu te costă nimic și toți banii pe care îi câștigi de la clienți prin vânzarea lor rămân în agenția ta.

De asemenea, la majoritatea publicațiilor din shop-ul intern, și sunt de ordinul sutelor, nu poți găsi prețuri mai bune în altă parte, așa că și de aici poți să câștigi niște bani sau să-i economisești și să oferi clienților tăi prețuri mai avantajoase și implicit să obții volume mai mari de vânzări.

Tentat, nu-i așa?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial