Cum sa-ti alegi tunsoarea in functie de forma fetei

Demi Moore

Inima
Este cea cu barbia mai ascutita. Acestei fizionomii i se potrivesc coafurile asimetrice, care scot in evidenta pometii. Daca ai fata foarte lunga, ai nevoie de un breton, care va mai diminua din senzatia de lung. Iar cele mai indicate coafuri sunt cele rotunde, texturate si suvitate. Cere-i coafezei sa-ti tunda parul in trepte. E bine sa te feresti de tunsorile scurte, la nivelul barbiei si orice alte stiluri care lungesc si mai mult fata.

Diamant
Fruntea este cea mai vizibila in acest tip de forma, de aceea tunsorile trebuie sa mareasca volumul in parti si sa mascheze maxilarul. Daca vei da volum bretonului, vei da senzatia de obraji lati, ceea ce nu e recomandat.

Patrata
Liniile drepte caracterizeaza aceasta fata (vezi foto Demi Moore). Tunsorile scurte nu li se potrivesc femeilor cu fata patrata, deoarece dau duritate si aspresc si mai mult liniile drepte ale fetei. Buclele sau varfurile filate diminueaza din aspectul colturos al fetei.

Indulceste liniile si unghiurile ascutite cu tunsori in trepte sau rotunde. Lungimea parul poate fi lindeajuns de lunga sa cada in cascada pe umeri sau mai scurta. Evita tunsori drepte sau breton pe toata fruntea.

 

 

 

Foto: Hepta, text Oana Racheleanu

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete