Cum să te machiezi dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari? 6 pași pe care să îi urmezi

De câte ori nu ți-ai dorit ca ochii tăi să pară mai mari, dar nu ai știut cum să faci acest lucru? Ei bine, o expertă în make-up îți dezvăluie cum să te machiezi dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari. Este necesar să urmezi doar 6 pași simpli, dar care te vor ajuta să obții efectul pe care ți-l dorești. 

Folosind în mod corect produsele de make-up poți obține o privire pătrunzătoare și poți crea iluzia unor ochi mai mari.

Cum să te machiezi dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari?

Pentru că primește tot timpul întrebarea: “Ce să fac pentru ca ochii mei să pară mai mari?”, Huda Kattan, make-up artist, a dezvăluit trucurile care pot fi folosite pentru a realiza un astfel de machiaj.

1. Folosește un concealer apropiat de nuanța pielii

Alegerea concealerului într-o nuanță corectă este un pas foarte important pentru a obține un machiaj care să facă ochii să pară mai mari. Dacă produsul este ales greșit, acest detaliu poate face ca ochii să pară mult mai mici decât sunt în realitate. Nuanța trebuie să fie cât mai apropiată de cea a pielii, iar concealerul trebuie întins cu mare atenție pe toată pleoapa cu ajutorul unei pensule de machiaj.

2. Conturează corect zona pleoapei

Folosește un fard într-o nuanță apropiată de culoarea pielii tale pentru a farda zona de sub sprânceană. Acest lucru va face ca zona pleoapei să pară mai mare.

3. Evidențiază pleoapa, arcada și colțul interior al ochiului

Pasul numărul trei este iluminarea zonei ochilor folosind umbrele. Poți aplica un fard strălucitor în mijlocul pleoapei, după care este nevoie să aplici același fard în zona arcadei, iar la final adaugă fard strălucitor în colțul interior al ochiului.

4. Folosește tușul de ochi negru pentru a crea o line în partea de sus a pleoapei și un creion dermatogaf deschis pentru a evidenția pleoapa inferioară

Următorul pas în realizarea unui machiaj care să facă ochii să pară mai mari este folosirea tușului negru de ochi pentru a crea o linie subțire deasupra genelor. După ce ai făcut acest lucru, aplică pe pleoapa inferioară un creion dermatograf într-o nuanță deschisă și prelungește linia și în colțul exterior al ochiului.

5. Folosește rimelul sau genele false

Genele lungi vor face ca ochii să pară mult mai mari. Dacă nu ești adepta genelor false, folosește rimelul pentru a obține acel efect de alungire.

6. Folosește lentilele de contact deschise la culoare

Acest truc este opțional, iar dacă nu ai fost înzestrată de la natură cu ochi deschiși la culoare, poți apela la lentilele de contact. O culoare mai deschisă a irisului va face ca ochii să pară mai mari.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Iată cum îngrijești pretențiosul păr vopsit roșcat

Ritualul de frumusețe al primăverii pe care trebuie să-l urmezi urgent

Această plantă japoneză ar putea încetini îmbătrânirea

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete