Cum să îmbini romantismul și călătoria? Organizează un city break în Brașov

Într-o relație sunt importante toate momentele petrecute împreună, iar când ești cu persoana iubită vrei să descoperi împreună cu ea cât mai multe zone frumoase ale țării. Dacă amândoi sunteți pasionați de natură, de drumeții și aveți dorința de a descoperi locuri frumoase și pline de istorie din România atunci sunt multe locuri pe care le puteți vizita. Un city break în Brașov îți permită să îmbini aceste pasiuni și să îți surprinzi iubita într-un mod romantic în același timp. 

Iată câteva idei de un city break romantic în Brașov

Sunt multe locuri de vizitat în orașul Brașov și în împrejurimi pentru a descoperi frumusețea locului. În timpul zilei puteți să vizitați diferite zone din jurul orașului, chiar să mergeți la drumeții, iar seara vă puteți bucura de zonele panoramice când orașul este scăldat în liniște, iar luminile crează o imagine spectaculoasă. Astfel, Brașovul este locul ideal unde poți îmbina o plimbare în natură cu o seara romantică.

Idei de locuri de vizitat

În timpul zilei puteți să vă plimbați în centrul istoric al Brașovului să vizitați Biserica Neagră, Turnul Negru, Turnul Alb, Bastionul Țesătorilor și Strada Sforii. De asemenea puteți urca până la Cetatea Brașovului de unde puteți vedea orașul, dar și munții care înconjoară Brașovul. Pentru împătinitorii de munte se pot organiza drumeții în Poiana Brașov, pe masivul Tâmpa, masivul Postăvarul și masivul Piatra Mare. Dacă iubita ta este pasionată de istorie, poți organiza o mică excursie în satul Viscri, unde sunt case vechi de sute de ani, dar și o cetate veche săsească unde este o biserică fortificată din secolul al XIII-lea. Un alt loc cu importanță istorică este Cetatea Rupea care este atestată documentar din secolul al XIV-lea.

Idei de locuri romantice 

Pe timp de noapte puteți să urcați la Cetatea Brașov sau la Belvedere pentru a vedea o imagine panoramica a orașului plin de lumini. O altă variantă ar fi o seară petrecută în oraș unde vă puteți bucura de energia emanată de viața de noapte. Puteți să luați cina la un restaurant din centrul istoric la Brașovului, după care să vă plimbați pe promenadă. Dacă sunteți amatori de muzică și dans sunt o mulțime de cluburi în Brașov, unele specifice pe un anumit stil muzical. Pentru oricare dintre variante poți să apelezi la o florărie din Brașov, cum ar fi Californiaflowers.ro, pentru a cumpăra iubitei tale un buchet de flori unic. Totodată poți organiza o seara romantică și liniștită la un centru spa în mijlocul naturii. Dacă dorești un spațiu mai intim sunt mai multe locații de spa în aer liber, astfel că puteți admira apusul soarelui dintr-un ciubăr și cu un pahar de șampanie în mână. 

Indiferent ce alegi până la urmă, sunt o mulțime de posibilități cu care o poți surprinde pe femeia visurilor tale. Brașovul are multe de oferit pe partea de excursii în natură și locuri istorice, dar și pe partea de escapadă romantică. De aceea este un oraș în care aceste două se pot îmbina foarte bine, astfel încât să ofere o experiență de neuitat. 

Sursa foto: Unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial