Cum să fii chiar mai frumoasă în realitate decât pe Facebook sau Tinder și să îl cucerești pe cel căruia i-ai dat „swipe right”

Cum să fii chiar mai frumoasă în realitate decât pe Facebook sau Tinder și să îl cucerești pe cel căruia i-ai dat „swipe right”

Cercetătorii de Stanford au făcut un studiu amplu în SUA și concluziile au fost că, începând cu 2013, online-ul a devenit principala metodă prin care se formează cuplurile, depășind în acel moment modalitatea anterioară, cea mai populară între 1945 și 2013, anume întâlnirile prin intermediul prietenilor. De altfel, poate nu o dată ai auzit replica: „Ne-a făcut cunoștință un prieten comun'. Dacă și tu ai început o relație virtuală după un „swipe right' și ai convingerea că ți-ai găsit jumătatea, nu este neapărat o exagerare. În fond, de ce ai crede că o persoană cu care te-ai intersectat la semafor și care ți-a plăcut ar fi mai potrivită pentru tine decât una întâlnită virtual? Și, cu siguranță, ai prietene care și-au întâlnit pe rețelele de socializare partenerii.

Chiar dacă trăiești un basm frumos, iar tu te simți ca o prințesă pentru care Făt-Frumos a trecut multe probe virtuale până să te cucerească, cea mai mare provocare e să îl întâlnești față în față. Ia în considerare că s-ar putea ca așteptările tale să fi fost irealiste, dar în același timp rămâi optimistă. Iată ce recomandări avem pentru tine:

Aspectul fizic

Este absolut firesc ca pe Tinder să-ți fi încărcat cele mai reușite poze, iar dacă ai abuzat de filtrele de înfrumusețare, nu te simți deloc vinovată. Nu ești singura care procedează astfel, căci cine nu ar vrea ochii mai expresivi, buzele mai cărnoase, tenul mai luminos și pomeții mai accentuați? La întâlnire, e de preferat să te apropii cât mai mult de imaginea creată virtual. Dacă ai părul decolorat sau vopsit pur și simplu, s-ar putea ca acesta să nu aibă un aspect sănătos. Tocmai de aceea, folosește șampoane și balsamuri profesionale pentru păr pentru a reda instant vigoarea podoabei tale capilare. Nu neglija unghiile și machiază-te adecvat: dacă vă întâlniți seara, poți să alegi ceva îndrăzneț, dar în timpul zilei, mereu varianta câștigătoare va fi un make-up natural, în tonuri calde. Aceste considerații rămân valabile și pentru ruj, mai ales dacă ești dependentă de roșul aprins, care nu e indicat în orice moment al zilei.

Vestimentația

Adoptă o ținută care te avantajează, în care te simți foarte bine și care-ți pune în valoare atuurile fizice și îți ascunde imperfecțiunile (normale, de altfel). Dacă ești o fire sportivă, nu te cocoța prima dată pe tocuri de zece centimetri pentru un bărbat, nici nu te îmbrăca într-o rochie vaporoasă în care te-ai putea simți stingherită. Dacă te regăsești în stilul retro, ia-ți cea mai frumoasă cămașă cu mâneci supradimensionate, fusta plisată care a fost a mamei odată, cerceii cu camee și vei face cea mai bună impresie.

Fii tu însăți, naturală, plină de viață, zâmbitoare, poți chiar să aduci în discuție câteva defecte, dar prezentate în așa manieră încât să te avantajeze. Nu face greșeala de a vorbi despre relațiile trecute sau despre „foști' care au fost iubirea vieții tale.

Este de preferat să te întâlnești cu un bărbat întâlnit virtual cât mai repede și în viața reală. Nu încerca să pari ceea ce nu ești și nu trebuie să te prezinți ca fiind o femeie perfectă, ci una optimistă, hotărâtă, deloc ancorată în trecut și-n relațiile anterioare. 

Foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Sephora

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial