Cum să creezi o zonă de duș unică și modernă?

Cele mai mari plăceri în viață sunt cele care provin din necesități. Desigur, muzica, literatura și arta ne îmbogățesc viața și ne duc într-un plan mai înalt al existenței. Dar lucrurile simple, cum ar fi să faci un duș într-o baie frumoasă și luxoasă sunt cele care, atunci când depunem un efort serios pentru a le face speciale, sunt ridicate la un cu totul alt nivel de experiență. 

În perioada contemporană ne regăsim mai mult ca oricând în căutarea acestor răsfățuri simple, în propria locuință. Așa că nu este o surpriză faptul că modelele statement ale cabinelor de duș se află printre cele mai importante tendințe în materie de design interior din acest an.

Proiectează baia în jurul cabinei de duș 

Primul lucru pe care trebuie să îl știi despre realizarea unei zone de duș statement este faptul că aceasta trebuie să iasă în evidență. Vorbim despre transformarea cabinei de duș în piesa centrală a băii, astfel încât, atunci când intri, privirea să fie atrasă imediat de aceasta. Așadar, acolo trebuie să se concentreze toată atenția ta decorativă.

Cada de baie, lavoarul și vasul WC ar trebui să fie simple și minimaliste prin comparație. Așadar, alege o culoare uni pentru obiectele sanitare și accesorii (albul glaciar este alegerea evidentă), oferind cabinei de duș cea mai bună șansă de a ieși cu adevărat în evidență.

Creează un punct focal 

Când vine vorba de spațiul de duș propriu-zis, aici poți face o mică excentricitate. Ce spui de un model de gresie sau faianță într-o culoare care să contrasteze cu restul băii? Dacă optezi pentru un astfel de interior opulent cu un perete statement, atunci trebuie să alegi un paravan de duș walk-in, care să nu obstrucționeze în niciun fel vederea către peretele din interior.

Ceea ce este grozav la alegerea unor astfel de plăci ceramice nu este doar faptul că vor face o impresie imediată și de durată, ci îți va permite și să fii puțin mai practic în ceea ce privește tăvița de duș – alege un material neporos, astfel încât să reziste testului timpului și să permită peretelui să se bucure de toată gloria estetică. 

Pe de altă parte, dacă alegi să integrezi un paravan de duș walk-in direct pe pardoseală, atunci ai nevoie de o rigola dus de calitate, dar și cu un design minimalist și ultramodern, precum Easy Drain Modulo M-2 Design Z-2, disponibilă pe germanquality.ro. 

Easy Drain Modulo M-2 Design Z-2 – GQS German Quality

Sistemul de duș

Este un element pe care nu trebuie să îl treci cu vederea. Sistemul de duș trebuie să fie cu adevărat inedit și modern. Un model cu finisaj din alamă, integrat în cel mai îndrăzneț spațiu de duș, va atrage instantaneu atenția. În general, bateriile ar trebui să aibă finisaje identice în întreaga baie, pentru a oferi continuitate. 

Așadar, tot ce trebuie să faci acum este să iei în considerare sfaturile noastre și să alegi cele mai frumoase cabine de duș și accesorii, de la GQS German Quality. Zona ta de duș va arăta exact așa cum ți-ai dorit, unică și modernă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial