Cum să alegi cea mai bună măsuță de toaletă?

Multe femei consideră o masă de toaletă o piesă de mobilier esențială pentru dormitorul sau casa lor. Aceste mese oferă locul perfect pentru a te pregăti fără stresul de a căuta obiecte personale sau inconfortul de a sta în fața oglinzii din baie. De asemenea, oferă un loc pentru a îndepărta machiajul și bijuteriile seara și pentru a te relaxa ziua. Te poate ajuta să începi, dar și să termini ziua, cu mult mai puțină agitație și grabă.

Măsuțele de toaletă oferă și alte funcții, mai puțin luate în considerare. Ele pot oferi un loc pentru a afișa produsele tale preferate. O măsuță de toaletă este un loc grozav pentru a pune acele sticle frumoase de parfum pentru ca alții să le vadă.

Cum să alegi cea mai bună măsuță de toaletă

Cel mai important aspect este să te asiguri că noua ta măsuță de toaletă se va potrivi perfect în casa tău. Sfatul nostru? Evită să investești într-o măsuță mare de toaletă dacă spațiul de care dispui este mai mic; o zonă de dressing este menită să fie un loc de lux și glamour. Pe de altă parte, un dormitor spațios ar putea avea nevoie de o masă de toaletă mare pentru a umple practic un spațiu gol. Asigură-te că măsori cu atenție suprafața în care dorești să amplasezi noua ta masă de toaletă.

Pe lângă considerentele practice atunci când vine vorba de cumpărarea unei măsuțe de toaletă, gândește-te la modul în care vei folosi mobilierul. Vrei ca produsele de machiaj să fie aranjate în sertare sau preferi să le ai în fața ta? Ai nevoie de o măsuță de toaletă cu oglindă încorporată sau preferi să folosești o oglindă compactă?

Care sunt principalele caracteristici ale unei măsuțe de toaletă?

Trebuie să iei în considerare tipul de caracteristici de care ai nevoie înainte de a cumpăra masa de toaletă, astfel încât să faci cea mai bună alegere. Dacă dormitorul tău are o mulțime de articole, s-ar putea să ai nevoie de spațiu unic pentru expunere sau poate că ai nevoie de o mulțime de sertare pentru a-ți putea depozita articolele. Cumpărând o masă de toaletă care are patru sertare mici deasupra și chiar și un sertar mare, vei avea suficient spațiu pentru a-ți depozita articolele.

Pentru ce tip de măsuță de toaletă ar trebui să optezi?

Există multe tipuri și stiluri de măsuțe de toaletă, începând de la minimalist la clasic, de contemporan la modern, care se oferă să formeze un spațiu elegant și minunat, mai primitor și relaxant. În acest caz, ai nevoie de o masă de toaletă care să susțină stilul pe care îl ai în întreaga casă sau în spațiul în care îți dorești să o amplasezi.

Cum alegi mărimea măsuței de toaletă?

Atunci când alegi masa de toaletă dorită, verifică să aibă dimensiunea potrivită. Achiziționarea unei măsuțe de toaletă prea mari va ocupa un spațiu mai mare în casă, dar achiziționarea unei măsuțe de toaletă prea mici pentru nevoile tale nu va aduce niciun beneficiu. Poți alege o masă de toaletă din lemn masiv, care este grozavă dacă ai nevoie de un aer rustic în spațiul în care îți dorești să o amplasezi.

Care e cel mai bun material pentru măsuța de toaletă?

Vei afla că achiziționarea celei mai bune măsuțe de toaletă are mai mult de-a face cu alegerea materialului perfect. În funcție de producător, măsuțele de toaletă sunt realizate din materiale diferite precum lemn masiv, MDF sau sticlă.

Alegerea zonei potrivite pentru amplasare

Ai nevoie de o masă de toaletă care să ofere tot ceea ce îți dorești, inclusiv spațiu deschis și suficientă lumină naturală. Dacă îți dorești să o amplasezi în dormitor, iar patul tău este mare ocupând astfel mult spațiu, atunci va trebui să optezi pentru o comodă mai mică sau să te gândești la alt loc de amenajare.

Dacă iluminarea nu este suficientă, va trebui să adaugi mai multă lumină ambientală. Îți recomandăm să poziționezi masa de toaletă astfel încât să primească cât mai multă lumină naturală, deoarece acesta este cel mai bun tip de lumină în care să obții un machiaj perfect.

Acestea fiind spuse, dacă spațiul tău este slab iluminat sau dacă cauți un loc deosebit de plin de farmec pentru a te pregăti în timpul serii, atunci o oglindă cu lumini LED încorporate este perfectă.

Măsuță cu sertare de depozitare sau fără depozitare?

Măsuța de toaletă este un loc pentru a ține pensule de machiaj, periile și accesoriile de păr, flori, cărți și multe altele. Dar dacă ești o persoană care are nevoie de spațiu de depozitare suplimentar, atunci ia în considerare de câte sertare sau rafturi vei avea nevoie. Organizează-ți produsele mai mici, cum ar fi machiajele și bijuteriile, cu organizatoare de cosmetice și cutii – aceste lucruri pot fi depozitate în sertarele mesei, astfel încât blatul mesei să nu fie aglomerat.

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial