Cum să alegi cadoul perfect pentru prietena ta în trei pași simpli

Cum să alegi cadoul perfect pentru prietena ta în trei pași simpli

Să dăruiești unei prietene apropiate un cadou îți va aduce ție mai multă bucurie decât destinatarei, opinie validată chiar și de către specialiști. Cercetătorii au descoperit că acest obicei reprezintă o parte esențială a interacțiunii umane și contribuie la definirea relațiilor. Așa că nu o neglija și răsfaț-o ori de câte ori ai posibilitatea, chiar dacă ai lângă tine o persoană aparent insensibilă și greu de impresionat, care îți repetă că nu are rost să îți cheltui banii, că e mai bucuroasă să îți iei tu ceva decât să o surprinzi cu un cadou. Chiar și așa, e posibil doar ca cea de lângă tine să vrea să îți reamintească că tu ești prioritară, dar oricărui om îi plac cadourile venite din inimă, indiferent de felul de a fi. Și pentru a nu pierde timpul în încercarea de a găsi cel mai frumos și potrivit cadou, venim cu un ghid pentru alegerea acestuia, precum și cu câteva sugestii care nu au cum să dea greș. 

Cu ce ocazie îl oferi 

Desigur, un dar poate diferi în funcție de ocazia cu care îl oferi sau de momentul anului. Dacă ai lângă tine o Leoaică sau o Fecioară, atunci e mult mai simplu, căci cel mai probabil în perioada imediat următoare își va serba ziua de naștere. Dacă e un cadou cu ocazia revederii și revenirii la vechile obiceiuri, printre care și ieșirile în grupul vostru de prietene, atunci poți miza pe ceva mai degrabă simbolic, cum ar fi o floare sau o eșarfă inscripționată cu destinații de vacanță.

Ce pasiuni are prietena ta

Este foarte important să îi oferi un cadou pe care îl va folosi, în acord cu personalitatea ei. De exemplu, dacă e o persoană cochetă, alege un model de genti si accesorii dama, ghidându-te în funcție de stilul predominant adoptat. De exemplu, dacă prietena ta se îmbracă de obicei casual, poți alege un rucsac, dar dacă e o persoană care adoptă mai des un stil office, atunci poți să te orientezi către un model de geantă elegantă, pe care să o accesorizezi cu o eșarfă, de exemplu. Alege produse trainice, de calitate și, desigur, profită de reducerile semnificative de sezon.

Ce buget ești dispusă să aloci

Desigur, prietena ta este de neprețuit, însă nu are rost să te dai peste cap cu cheltuielile doar pentru a o impresiona. Alege un cadou pe care ți-l permiți fără eforturi suplimentare, fără a te împrumuta sau a te priva tu însăți de alte lucruri care îți sunt necesare. În plus, chiar dacă de ziua ei îi cumperi doar o geantă, vei avea ocazia să te revanșezi de Crăciun sau de Paște cu un alt cadou consistent. Așa cum am menționat și anterior, poți să profiți de promoții și să achiziționezi ceva de calitate redus chiar la peste 70% din prețul inițial, oportunitate care nu trebuie nicicum ratată.

Prietena ta va aprecia enorm faptul că te-ai gândit să o răsfeți, indiferent cât de nesemnificativă ți-ar putea părea investiția. Oamenilor dragi merită să le reamintim cu fiecare ocazie, chiar dacă nu e una specială, cât de mult îi iubim și îi apreciem și cât de multe suntem dispuși să facem pentru ei, doar pentru a-i vedea zâmbind. Ultima perioadă, de altfel, a fost revelatorie în acest sens și ne-a arătat tuturor cât de fadă poate deveni o existență în absența prietenilor, atunci când ieșirile în oraș sunt înlocuite de comunicare mediată de un ecran digital.

Sursă foto: Pexels.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Elefant.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial