Cum să ai o nuntă de vis în Mykonos

Cum să ai o nuntă de vis în Mykonos

Insula Mykonos, unul dintre cele mai romantice locuri de pe pământ, este alegerea ideală pentru un eveniment la fel de romantic: nunta sau luna de miere.

Nunta Mykonos

Este un vis care poate deveni uşor realitate, vei avea o nuntă ca-n poveşti într-un decor de basm.

Încet, încet, din ce în ce mai multe cupluri hotărăsc să spună ,,DA,, în destinații de vacanță.

Chiar dacă la prima vedere pare mai complicat şi mai scump, de fapt este mult mai simplu.

În primul rând, nu mai ai pe cap probleme organizatorice, agenţiile specializate se ocupă cu toată seriozitatea de fericitul eveniment, iar costurile nu sunt mai mari decât aici.

Nunta în Mykonos va fi o experienţă unică pentru cei care vor o ceremonie glamorous.

Primăria, locul unde se desfăşoară căsătoria civilă, este o clădire istorică, foarte frumoasă, aşezată la malul mării.

Iar pentru ortodocşi sunt o mulţime de biserici şi capele răsfirate pe insulă, mai mari sau mai mici, după dorinţa fiecăruia.

După ceremonia religioasă urmează recepţia, care poate avea loc într-un hotel e lux, într-o vilă cochetă, la piscină, pe plajă, sau într-o tavernă tradiţională.

Romantism ca în poveşti

 Nu te impacienta în legătură cu amănuntele', vei avea şi fotograf, şi înregistrare video şi, dacă vrei, şi caleaşcă trasă de cai albi.

Nunta Mykonos2

Unul dintre cele mai căutate locuri pentru şedinţa foto este dealul pe care sunt celebrele mori de vânt, de lângă Mica Veneţie.

Taxele pentru înregistrarea căsătoriei, certificate, traduceri, legalizări, asistenţă juridică, fotograf, video, make-up, coafor, flori, rezervări primărie şi restaurant sunt de aproximativ 900 de euro.

Actele de care ai nevoie sunt: certificat de naştere (pentru amândoi), dovadă că fiecare dintre miri se poate căsători (adică este celibatar, văduv sau divorţat, pentru a evita bigamia), copie legalizată după certificatul de deces sau hotărârea de divorţ (dacă este cazul) şi certificat de botez – dacă vrei căsătorie religioasă trebuie să dovedeşti în ce religie ai fost botezată.

Toate actele vor fi traduse cu apostilă în limba greacă şi trimise de organizatorul evenimentului la primăria Mykonos cu cel puţin o lună înainte de data căsătoriei.

Text: Cătălina Alberti

Vezi  Sfaturi şi ponturi pentru călătoria în Corfu

Oferta sejur Mykonos

Hotel Pietra E Mare 4*, de la 530 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare, mic dejun, asistență turistică. Christian Tour, Tel. 021 311 11 39, www.christiantour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta