Cum s-a îmbrăcat Marilyn Monroe la întâlnirea cu regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Au avut aceeași vârstă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a intrat în istorie după ce 70 de ani a stat pe tronul Angliei. De-a lungul domniei sale, ea a cunoscut mulți politicieni, sportivi și celebrități. Regina a întâlnit-o și pe Marilyn Monroe, amândouă având aceeași vârstă.

Întâlnirea lor a avut loc pe 29 octombrie 1956, la premiera peliculei „Bătălia de pe River Plate', la cinematograful Odeon din Londra. Nu era un film în care juca Marilyn Monroe. Actrița a fost acolo pentru a-și susține soțul de atunci, celebrul dramaturg Arthur Miller, scrie Libertatea.

Actrița primise indicații clare despre dress code-ul pe care trebuie să îl respecte la întrevederea cu suverana, însă a decis să le ignore complet. În schimb, Marilyn și-a etalat formele într-o rochie superbă, cu un decolteu amețitor.

„Radiază de fericire și emană doar sentimente plăcute în jurul său”, ar fi declarat Marilyn Monroe după întâlnirea cu regina Elisabeta a II-a.

Conform unor declarații care au apărut în publicația People, Regina Elisabeta a rămas fascinată de personalitatea lui Monroe și a devenit o mare fană a actriței după întâlnirea din 1956, notează Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete