Cum s-a căsătorit, de fapt, Octavia Geamănu cu Marian Ionescu: „Am fost la o filmare programată de dimineață și-apoi la Galați să mă mărit”

Luna aceasta, Octavia Geamănu și Marian Ionescu sărbătoresc 8 ani de la cununia lor civilă. Cu această ocazie, vedeta care lucrează încă la Antena 1, deși e în procesul cu postul de televiziune, a povestit cum a decurs cununia lor. S-a întâmplat totul pe grabă.

„Deși știu cum trece fiecare zi, tot am momente în care tresar și mă întreb oare când au trecut anii? Peste fix două săptămâni se împlinesc OPT ANI de când m-a luat Ionescu de nevasta. OPT! 🫣 31.01.2015. Parcă ieri plecăm la o filmare programată dis de dimineață și-apoi la Galați să mă mărit.😀

Voiam să fie totul într-un firesc absolut. Un fel de Ce-ai făcut azi? Păi m-am trezit, am venit la redacție, am avut o filmare, am fost la Galați, m-am măritat, am fost la concert la Direcția 5 seară, am mâncat ceva senzațional într-un loc superb numit Teatris și nu îmi dau seama cum, dar când m-am așezat în pat eram deja fără voce.' Ceva normal, mai puțîn partea pe care n-o făceam zilnic, respectiv să mă mărit. 😀

Am și-acum în minte chipul băieților din trupa și-al surorii mele care nu înțelegeau de ce conducea Marian un minivan și cel care conducea de obicei stă în spate, de ce nu înțelege Marian că drumul spre locul unde erau probele de sunet e altul nu cel pe care insistă el să meargă, de ce parcăm în față unui bloc la parterul căruia scrie Starea Civilă, de ce trebuie să între cu toții în clădire și de ce ne întâmpină o doamna cu drapelul pe umeri care ne spune Bine-ați venit! Varianta scurtă sau lungă?'😀 iar Ionescu răspunde scurt tot în spirit de glumă Scurtă pentru că întârziem la probe.'😀 Cum se crease un moment de panică pentru că nu prea avea nimeni buletinul la el, dar noroc cu sora mea și Cristi care nu pleacă nici să ia pâine fără acte la ei', a scris pe Facebook vedeta.

Și a continuat: „Și la fel îmi amintesc cum, convinsă fiind că îmi voi putea vedea liniștită de viață căci toată lumea credea că nu mai suntem împreună, cineva prezent seară la concert, a anunțat frumos papparrazi vestea cea mare și-așa am fost nevoită și eu să îmi sun seară la 22 colegii și prietenii și să le spun că ce vor citi în presă a două zi e real de dată asta😀. Rad acum la fel cum am ras și atunci. Superb, nu?❤️ Ce sentiment minunat e să privești în urmă și să fii convins că n-ai schimbă nimic. Gânduri bune!'.

Octavia Geamănu și Marian IonescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Octavia Geamănu și Marian Ionescu dorm separat încă de la începutul relației lor

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au un copil împreună, pe Andrei. Fiecare are dormitorul lui, chiar și băiețelul lor.

„Dintotdeauna am dormit separat. Eu am dormit singură de când mă știu. Nici măcar cu Andrei nu am dormit. Fiecare cu camera lui’, a mai explicat Octavia Geamănu.

Octavia Geamănu are un anumit program, diferit față de al soțului și tocmai de aceea au decis împreună să aibă dormitoare separate.

„Eu țin foarte mult la spațiul meu, la libertatea mea. Somnul este sfânt pentru mine. Plus că, în ultimele luni, eu nu mai dorm cum trebuie. Dorm haotic, mă trezesc pe la 3.00 dimineața, pe la 4.00 fac pilates. Chiar nu vreau să se chinuie cineva lângă mine că nu pot eu să dorm.

Plus că mi se pare groaznic să stai să te foiești și să nu îl deranjezi pe celălalt și poate omul sforăie și poate te enervezi. Decât să mă trezesc dimineața nervoasă că nu am dormit, mai bine să mă trezesc fericită și îndrăgostită’, a mai declarat Octavia Geamănu pentru playtech.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete