Cum rezolvi micile reparații ale casei? 5 instrumente esențiale pe care orice gospodar trebuie să le aibă

Interesat sau nu de proiecte de bricolaj, orice gospodar trebuie să aibă mereu la îndemână instrumentele necesare pentru a face micile reparații ale casei. Chiar dacă nu ești mare meșter, o minimă întreținere a spațiului în care locuiești este esențială. Vei fi recunoscător atunci când vei avea la îndemână câteva unelte utile cu care să rezolvi mici probleme.

Iată care sunt instrumentele esențiale pe care orice gospodar trebuie să le aibă:

  • Bormașina

Bormașina este o unealtă indispensabilă în orice gospodărie, fiind utilă pentru a găuri diferite materiale. Există pe piață o gama largă de bormașine, fixe sau mobile, cu fir sau fără, cu percuție sau convenționale. Dacă încă nu ai un astfel de dispozitiv în gospodăria ta, ideal ar fi să achiziționezi din start o bormașina cu acumulator. Aceasta oferă mai multă independență în mișcare și te ajută să realizezi diferite lucrări în casă sau în curte. Bormasinile cu fir, în schimb, depind de o sursă de alimentare, dar au putere maximă pentru orice sarcina și o greutate mai mică.

  • Truse de chei

Seturile de chei sunt esențiale pentru orice fel de reparații rapide. Alegerea unor truse de chei potrivite se realizează cunoscând caracteristicile fiecărui produs, precum și a scopurilor pe care le îndeplinesc. Deși există și scule profesionale, pentru casă poți alege un model mai simplu ce include șuruburi, piulițe, ciocane și diferite cleme de fixare. Aceste truse sunt ideale pentru uzul casnic și sunt destul de accesibile ca preț. Dacă ai nevoie de truse de unelte pentru dulapul tău, alege ce ți se potrivește de Sculeaz.ro. Oferta este variată, incluzând seturi de chei tubulare, fixe sau combinate.

  • Ciocan

Micile proiecte de bricolaj nu pot fi realizate fără un ciocan. Acesta este extrem de util pentru atarnarea ramelor foto, a tablourilor sau chiar a mobilierului de perete. Pentru a scoate cuie este necesar să ai la îndemână un ciocan cu gheară curbată. Cele mai folosite ciocane sunt cele cu mâner de lemn dar dacă vrei ceva mai solid și mai rezistent, optează pentru unul cu mâner din fibră de sticlă sau oțel.

  • Patent sau clește 

Patentul te salvează din multe situații neprevăzute cum ar fi îndepărtarea șuruburilor sau a cuielor indoite. Patentul este util și pentru a tăia o sârmă sau un cablu, ajutându-te să pătrunzi chiar și în locurile cele mai înguste. Achiziționează un patent sau clește universal care îți va fi de folos în nenumărate situații.

  • Cheie reglabilă

O cheie reglabilă este un instrument extrem de util, așa că merită să investești în ea. O poți regla în funcție de dimensiunea piuliței sau a șurubului pe care dorești să-l strângi. Pentru urgențe precum reglarea picioarelor de la masă sau scaune, o astfel de cheie este unealta perfectă.

Cu ajutorul acestor instrumente vei putea realiza cu succes micile reparații ale casei. Așadar, nu ezita să-ți completezi trusa de scule cu uneltele necesare pentru a-i asigura locuinței tale îmbunătățiri constante. O trusă completă te scutește de cele mai multe ori de intervenția unui meșter, care poate fi destul de costisitoare. 

Sursa foto: pexels.com 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial