Cum a reușit să slăbească Mihaela Tatu în timp record: „Aveam aproape o sută de kilograme. Atunci m-am speriat”

Mihaela Tatu a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, pe vreme când prezenta emisiunea „De 3X femeie'. Ulterior, mult timp după ce s-a terminat această producție, fosta prezentatoare a intrat într-un con de umbră, apoi nu s-a mai știut mai nimic despre ea.

Puțini știu că fosta prezentatoare este acum trainer/coach de tehnica și arta livrării discursului, un job care îi oferă satisfacții. Datorită acestui job, Mihaela Tatu se plimbă prin toată țara, unde ține cursuri.

Fosta prezentoare a vorbit cu sinceritate despre problemele sale cu greutatea. În urmă cu doi ani, a decis să facă o schimbare radicală în viața ei. Din cauza kilogramelor în plus, ea și-a riscat sănătatea foarte mult. Cu toate acestea, până la urmă a reușit să slăbească și să se mențină în formă, cu multă ambiție.

„Eu întotdeauna m-am îngrășat din cauza problemelor de sănătate. Am făcut ordine, obiectivul meu de acum 2 ani, era așa: să am grijă de starea mea de sănătate care să genereze slăbitul și să slăbesc pentru a genera o stare de sănătate bună. Din 4 februarie am început. Și de atunci mă tot țin', a mărturisit Mihaela Tatu, pentru libertatea.ro.

Cum a reușit să slăbească Mihaela Tatu în timp record

Chiar dacă are un program destul de încărcat, Mihaela Tatu își face mereu timp pentru sala de sport și are mare grijă la alimentație. Rezultatele nu au întârziat să apară destul de rapid.

„Greutatea în plus, kilogramele în plus: 1 – Tiroida mea vraiște, 2 – vertebre tasate, eu am ruptură de ligament încrucișat și menisc, trebuia să fiu subțirică, tocmai ca să am cât mai puțină greutate pe genunchi. Diabetul? Nu am, dar spre încolo mă îndreptam. Am avut 99 kilograme, 98.600, fără un 1,400 kg nu am avut suta. Atunci m-am speriat, a fost rău! Și eu sunt foarte energică, mă duc stânga, dreapta, am început să gâfâi și când urcam scările, când mă aplecam să mă închid la încălțăminte', a mai povestit Mihaela Tatu, despre cea mai grea periodă din viața ei.

În urmă cu doi ani, Mihaela Tatu s-a hotărât să-și schimbe total obiceiurile alimentare. De asemenea, ea a renunțat și la fumat și a început să simtă din ce în ce mai bine.

„A fost așa: atât! Stop! Până aici! Ca și cu fumatul! Acum 7 ani, la fel am zis: Gata, de mâine nu mai! Din perspectiva mea, produsul respectiv nu mai există în comerț', a mărturist Mihaela Tatu.

Fosta prezentatoare a reușit să slăbească, fiind disciplinată, dar și după ce și-a schimbat stilul de viață.

„Dietă, sală, masaj și tot felul de proceduri corporale, pe care le găsim la toate saloanele , vacuum-uri, uns cu tot felul: cacao, aur, miere etc, mă îmbălsămează fetele alea din cap până în picioare. Asta ar trebui să facă orice femeie, care își dorește să fie sănătoasă înainte de toate', a precizat Mihaela Tatu.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Mihaela Tatu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Mihaela Tatu, din nou pe micile ecrane. Uite în ce proiect de televiziune este implicată vedeta și când o vor putea urmări telespectatorii

Imagini uluitoare cu Mihaela Tatu în costum de baie! Cum arată după ce a slăbit considerabil?

Cum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kg. Iată cum arată acum fosta prezentatoare TV: „Ce bunăciune sunt!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete