Cum reușeste Iuliana Tudor să aibă aceeași greutate ca la 20 de ani?

Cum reușeste Iuliana Tudor să aibă aceeași greutate ca la 20 de ani?

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Vedetă populară', Iuliana Tudor este într-o formă fizică de invidiat. Deși în contextul actual cauzat de pandemia de coronavirus au avut loc numeroase schimbări în viața profesională, dar și cea personală, aceasta a găsit echilibru în tot ceea ce face.

Într-un interviu acordat celor de la click.ro, aceasta povestește despre stilul său alimentar, care o ajută să-și mențină silueta din timpul studenției și despre proiectele profesionale.

Sezonul 5 al emisiunii care a cucerit inima milioanelor de români a debutat în același format, însă filmările și întreaga producție au fost adaptate noilor condiții. Pe parcursul filmărilor, a fost și un moment dificil. O concurentă a fost depistată cu Covid-19 înainte cu o zi de semifinală. Cu toate acestea, păstrând distanța pe parcursul filmărilor, frumoasa Iuliana Tudor nu a fost nevoită să își facă testul.

O lungă perioadă de timp, vedeta a stat acasă la părinții săi. Cu toate acestea, ea a declarat că viața nu i-a fost afectată și tratează toată perioadă cu optimism, credință în Dumnezeu și evident, respectând regulile de distanțare și de igienă.

Cheia succesului pentru silueta de vis

La cei 43 de ani, Iuliana Tudor arată senzațional și acest lucru se vede cu ochiul liber. Pentru a avea grijă de silueta ei, prezentatoarea TVR nu-și refuză nimic din punct de vedere alimentar. Ea are grijă ca în fiecare zi să existe un echilibru alimentar.

Respectă ore fixe ale meselor și se hidratează corespunzător consumând doi litri de apă zilnic. Parte din acest proces de echilibru sunt odihna și mișcarea, acestea ocupând un rol foarte important în rutina ei.

Întrebată cum reușește să se echilibreze, gazda emisiunii „Vedeta populară' a declarat: „Nu mănânc fast food, prăjeli sau alimente puternic procesate. Am aceeași greutate ca la 20 de ani. Când am pus 2-3 kg reduc cantitatea și mănânc ceva foarte ușor la fiecare masă. Măresc și cei 2 litri de apă. Într-o săptămână m-am reglat.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro