Cum poți vedea jocurile de păcănele cu RTP înalt din ultimele 24 de ore

Știai că poți vedea în timp real jocurile cu cel mai mare Payout? În cazinoul Mr Bit, există o secțiune specială în care sunt afișate sloturile online care au plătit cel mai bine în ultimele 24 de ore, pentru ca tu să știi unde poți experimenta mai des sentimentul special oferit de rotirile câștigătoare.

Îți recomandăm cazinoul online pentru distracție, adrenalină, confort și siguranță maximă, dar și pentru cea mai bogată ofertă de păcănele online. Sunt peste 2570 de jocuri furnizate de un număr record de 62 de producători, cât se poate de variate, iar numărul lor crește de la o săptămână la alta. 

Este greu să alegi dintr-o asemenea ofertă, nu-i așa? Tocmai de aceea, pagina Live RTP este foarte utilă, oferindu-ți posibilitatea să știi care sunt jocurile cele mai „fierbinți' din perspectiva Ratei de câștig. 

În cazul în care nu  cunoști ce este Rata de câștig (care mai este numită Payout, sau RTP – Return to Player), ea reprezintă procentul din fiecare miză care contribuie la fondul de premiere, întorcându-se la jucători sub formă de câștiguri. Este de la sine înțeles că poate fi mai avantajos să deschizi un slot cu RTP mare. Ele se schimbă periodic, de aceea te sfătuim să intri în secțiunea indicată. Iată ce jocuri sunt „pe val' acum:

Reactoonz 2 (+323.98%)

În această perioadă se tot vorbește despre obiecte zburătoare neidentificate. Dacă extratereștrii care ne vor vizita sunt precum cei din Reactoonz 2, atunci nu va fi nicio problemă. Unii sunt foarte simpatici, iar alții par plictisiți și se uită la tine ca și cum ți-ar spune: „Hai, apasă o dată pe rotire ca să vedem ce se întâmplă'. Șeful lor, Gargantoon, doarme undeva în dreapta grilei și nu poate fi trezit decât de mai multe câștiguri consecutive, care umplu un „Fluctometru'. Când acesta e umplut complet, sunt declanșate Electric Wilds. 

Extratereștrii care formează o  combinație câștigătoare dispar, iar în locul lor vin alții. Simbolurile Non-Wild îndepărtate de o sarcină Electric Wild încarcă Quantumeter-ul până la declanșarea unui Energoon, care pulverizează mulți dintre oamenii verzi (sau roșii, sau roz, sau galbeni) de pe grilă. Pentru ca o rotire să fie câștigătoare, minim cinci simboluri identice trebuie să fie pe poziții adiacente (nu neapărat de la cea mai din stânga rolă spre dreapta).

Golden Gods (259,53%)

Ne aventurăm în junglă pentru a descoperi comorile „Zeilor de Aur'. Grila arată ca o intrare într-un templu, iar pe fundal este o piramidă mayașă.

O combinație câștigătoare de simboluri majore, alături de unul sau două simboluri Scatter, activează funcția „reluarea rotirii'. În contul aceleiași mize, rotirile continuă până la prima necâștigătoare. 

De altfel, simbolurile Scatter sunt foarte importante în acest joc. Minim trei activează runda specială, în timpul cărora pe role pot apărea simboluri aurii (cu multiplicatori între x10 și x200) sau simboluri cu alte funcții speciale (Itzamna, IX Xhel, Kinich Ahau, Chaac). Dacă nu crezi că ești suficient de norocos pentru a declanșa o funcție specială, poți cumpăra una. Pictogramele reprezentând zeii de aur au aceeași valoare în jocul de bază, plătind până la de trei ori valoarea mizei.

Evil Goblins (223,04%)

Grafica acestui joc este foarte reușită, elfii fiind desenați ca niște creaturi  din filme de groază. Simbolurile Wild sunt și mai înfricoșătoare, reprezentând cranii de elfi. Ele pot ateriza numai pe rolele 2-6. Trei Dead Wilds dau naștere unui Resurrection Wild cu valoare de multiplicator. Trei Resurrection Wilds multiplică un câștig de 11 ori, iar 5 astfel de simboluri formează un multiplicator x55.

O altă funcție specială este „Goblin Sacrifice', în care un elf se sinucide cu o grenadă care îl transformă în Wild. De asemenea, o explozie xBomb elimină simbolurile adiacente, cu excepția celor speciale, și crește multiplicatorul cu o unitate. Nu rata „Fresh Meat Spins', o rundă specială cu Dead Wilds garantate la fiecare învârtire și cu șanse mai mari de a declanșa Goblin Sacrifice și xBomb!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial