Cum poți preveni apariția firelor albe de păr? Secretul pe care orice femeie trebuie să îl cunoască!

cum poți preveni apariția firelor albe de păr

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, organismul nostru trece prin schimbări radicale și inclusiv aspectul fizic are de suferit. Apariția firelor albe de păr reprezintă o problemă pentru multe femei, chiar de la vârste destul de fragede.

Culoarea părului este dată de un pigment care poartă denumirea de melanină. Odată cu trecerea anilor, cantitatea de melanină scade, lucru care duce la apariția firelor albe de păr. Acest lucru se poate întâmpla fie din cauza vârstei, fie din cauza unor boli. Pentru a masca firele albe, femeile apelează la vopseaua din comerț. Chiar dacă este cea mai rapidă soluție, aceasta conține o mulțime de substanțe chimice care pot cauza probleme la nivelul firului de păr, motiv pentru care sunt recomandate tratamentele naturale. Un astfel de tratament poate fi obținut acasă și are capacitatea de a preveni apariția firelor albe de păr.

Cum poți preveni apariția firelor albe de păr?

Remediul natural care previne apariția firelor albe de păr are la bază două ingrediente simple: uleiul de cocos și sucul de lămâie. Pentru a obține tratamentul este nevoie de 3 linguri de suc de lămâie și 50 ml de ulei de cocos. Se amestecă cele două ingrediente și se aplică în zonele în care există firele albe. După o oră, părul trebuie clătit cu apă caldă și spălat cu șampon. Acest tratament trebuie aplicat o dată pe săptămână și în doar o lună rezultatele încep să se vadă.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Masca cu piper, tratamentul care îți ajută părul să crească mai repede

3 coafuri care îți stau bine cu căciulă. Vei arăta perfect în zilele friguroase de iarnă

Cum să scapi de cearcăne și de petele întunecate de pe piele, peste noapte! Secretul sunt câteva ingrediente naturale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete