Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân: „Eu am ajuns de la un control de rutină direct la RMN”

Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân și a tras o sperietură foarte mare. Soția lui Cabral a vorbit la emisiunea online „Fresh by UNICA' despre cea mai mare cumpănă a vieții sale.

În anul 2017, Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer, însă a ales să vorbească abia acum despre acest subiect sensibil. Din fericire, în urma unor investigații mai amănunție, actrița a aflat că situația nu era atât de gravă precum se credea inițial. Soția lui Cabral nu știa cum să își anunțe familia despre un astfel de diagnostic.

„De-a lungul anilor am avut și noi probleme și unele chiar mari. Asta a fost una din pietrele de hotar. S-a întâmplat în 2017, n-am vorbit despre asta la momentul respectiv, pentru că nu-mi doream compasiunea nimănui, deși sunt convinsă că dacă spuneam atunci eram pe prima pagină. Nu mi-am propus niciodată să ies în față.

Șocul și povara au fost așa de mari încât nu m-am gândit la nimic altceva, la publicitate și așa mai departe. Mi-a fost foarte greu să îmi anunț părinții la vremea respectivă. Bine, era doar o suspiciune, dar o suspiciune destul de mare. Mi-era foarte frică de reacția lor, de șocul pe care l-ar putea suferi și am amânat foarte mult. Cred că le-am spus cu o zi și jumătate înainte de operație, pentru că a existat și o operație care a infirmat suspiciunea', a povestit, în exclusivitate, Andreea Ibacka la FRESH by UNICA.

andreea-ibacka-si-cabral-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Ibacka a povestit cum a aflat că ar fi suspectă de cancer la sân. Ea a fost să își facă analizele obișnuite, astfel că a aflat că ceva nu era în regulă. Cât timp a așteptat rezultatele, ea a fost foarte îngrijorată.

„Eu am ajuns de la un control de rutină direct la RMN, mamografie, mai multe investigații, cei mai buni specialiști din țară. Am avut noroc iarăși că am ajuns la persoanele potrivite și la programare de urgență la operație. Au trecut vreo trei săptămâni de când am aflat până când s-a întâmplat operația propriu-zisă, dar eu eram așa nerăbdătoare că m-aș fi dus în ziua respectivă, doar să scap de gândurile astea pe care le aveam.

Eu sunt un caz fericit, nu vreau să mă vait, că vai ce greu mi-a fost la vremea respectivă. Da, sigur că am suferit un șoc, dar faptul că operația a infirmat temerile și practic nu aveam o tumoră malignă, mă face o mare norocoasă.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete