Cum iubește zodia Pești

Zodia Peşti începe pe 19 februarie și durează până pe 20 martie și face parte din categoria zodiilor de apă, alături de Rac şi Scorpion.   Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor  dominante , dar iată cum iubesc nativii din zodia Pești/

Cum iubește zodia Pești

Bărbatul Pești are nevoie de o femeie puternică și optimistă care să-l poată scoate din stările lui negative și care, pe de altă parte, să nu se lase antrenată de el în adâncuri. Pentru o asemenea parteneră, el va face totul și va ajunge, într-o măsură, să depindă de prezența și de aprobarea ei. Dacă, însă, femeia nu are răbdare sau are propriul ei orgoliu și propriile oscilații între lumină și întuneric, relația devine distrugătoare pentru amândoi – în cel mai bun caz, se va încheia repede.

Femeia din Zodia Peștilor nu prezintă alt inconvenient pentru partenerul ei decât, eventual, acela că poate fi obositoare cu energia și volubilitatea ei, cu entuziasmul permanent față de tot ceea ce o înconjoară. Dar este o fire romantică și optimistă. Și aerul cântă în jurul ei. Casa este terenul preferat al creativității ei, locul care te va încânta de cum îi vei călca pragul și din care n-o să-ți mai vină să pleci. Copiii sunt ca și florile pe care le cultivă: înconjurați cu dragoste și frumusețe, cu grijă și cu o forță neașteptată de susținere și protecție.

Citește și: Compatibilitățile Peștilor cu celelalte zodii

Cum stau cu sănătatea cei născuți în zodia Pești

Peștii nu sunt cei mai robuști din zodiac. Oboseala își spune repede cuvântul printr-o stare proastă de spirit și prin tulburări fiziologice de tot felul. Și cum Peștii nu acceptă să renunțe la efort, aceste tulburări sunt frecvente. Au, însă, metodele lor eficiente de refacere: băi prelungite; ieșire în natură, departe de oraș; somn în întuneric și liniște totală. Sunt sensibili la frig și se confruntă deseori cu inflamații și excrescențe: ganglioni, polipi, tumori. Sunt, de asemenea, sensibili la infecții iar bărbații sunt predispuși la abuzul de substanțe, gen alcool, tutun, droguri și medicamente.

Zodia Peștilor este fascinantă în multe feluri, dar este și dificil de gestionat în calitate de partener sau de colaborator apropiat. Dragostea este singura cheie care îi descuie panoul de comandă.

 

Citește și:
Zodia Peștilor (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Peștilor
Zodia Berbecului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop