Cum îți schimbă viața un zâmbet perfect

Zâmbetul aduce starea de bine, te face să te simți plină de viață și crește încrederea de sine. Totodată, acesta este considerat cartea de vizită a fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea, mulți oameni au început să pună accent pe tratamente de estetică dentară, care le oferă dantura mult visată. 

Iată care sunt beneficiile pe care ți le oferă un zâmbet frumos și sănătos.

Vei fi mai atrăgător

Un zâmbet frumos te ajută să atragi atenția celor din jur și să inițiezi mai ușor conversații. Asta pentru că știm cu toții că atunci când interacționăm cu oamenii din jurul nostru, primul lor impact vizual este dantura. Pentru a avea o viață socială cât mai activă, există multe soluții la alegere, din aria stomatologiei estetice, care te vor ajuta să-ți transformi zâmbetul. 

O opțiune în acest caz sunt fațetele dentare, care într-o singură vizită la clinica stomatologică te vor ajuta să obții un zâmbet frumos, dinți mai drepți și mai albi, fără să simți durere. Tehnologia modernă, folosită în cazul fațetelor dentare, se numește CAD/CAM și vine în sprijinul medicului stomatolog pentru a ajusta automat modelul, dar și dimensiunea fațetelor. Asta înseamnă pentru tine un timp de așteptare mai mic pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Dacă îți dorești o dantură sănătoasă, cu care să zâmbești în orice moment al zilei și cu ajutorul căreia să poți mânca orice îți dorești, atunci coroanele dentare sunt cea mai potrivită soluție. Acestea sunt recomandate în cazul dinților fisurați, ciobiți, cât și după realizarea unui tratament de canal.

Reduce stresul și anxietatea

Potrivit Medical News Today, oamenii de știință au descoperit în urma unui studiu că zâmbetul poate reduce semnificativ episoadele de stres, prin care fiecare dintre noi trece la un moment dat. Astfel, în cazul participanților cărora li s-a comunicat să zâmbească, ritmul cardiac a fost mai scăzut, iar asta i-a ajutat să treacă mult mai ușor peste activitățile stresante, spre deosebire de cei care și-au păstrat expresiile faciale neutre.

Ajută la întărirea sistemului imunitar

Știai că zâmbetul te poate ajuta să-ți întărești sistemul imunitar? Iată că studiile realizate pe copiii internați în spitale au demonstrat că numărul celulelor albe este mult mai crescut în cazul celor care sunt vizitați de animatori decât în cazul celor care nu au participat la activități interactive.

Inspiri încredere celor din jur

Dacă vrei să-ți îmbunătățești credibilitatea, tot ce trebuie să faci este să zâmbești mai des. Încrederea este un lucru destul de greu de câștigat, dar zâmbetul te poate ajuta. Participanții la studiul de la Universitatea din Pittsburg au evaluat persoanele care zâmbesc ca fiind mai credibile decât cele cu o expresie serioasă.

Zâmbetul este cea mai ușoară cale de a obține o stare de spirit bună, de a te simți mai bine, de a fi mai credibilă și de a fi privită ca un lider mai bun. Oricând ești supusă unei situații stresante, un zâmbet ce se păstrează mai mult timp, odată cu vizita frecventă la medicul dentist, te poate face să treci mai ușor peste orice. Așa că ai grijă de zâmbetul tău și mergi la dentist o dată la 6 luni. Impresia pe care o lași celorlalți contează enorm.

Sursă foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial