Cum își câștigă banii fiul Marinei Almășan? Se va muta cu iubita în Dubai: „Au salarii mari, de ne îngroapă”

Marina Almășan este una dintre veteranele televiziunii din România. Prezentatoarea TV are un băiat din relația cu regretatul Victor Socaciu de care este foarte mândră. Victoraș, cum este alintat, are o carieră strălucită în IT, însă nu-și dorește să rămână în România.

Marina Almășan este discretă când vine vorba de viața personală, însă a oferit un interviu în care a povestit detalii despre fiul său. Aceasta a mărturisit că Victor Socaciu Jr. și-a propus să se mute în Dubai, spre dezamăgirea ei.

„Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut și a spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire. Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere. Dar cred că în Dubai va sta temporar, se va plictisi repede. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi. Mi-l lasă însă pe copilul Obama, câinele lui', a declarat aceasta pentru impact.ro.

Cât despre cariera lui, prezentatoarea TV a dezvăluit că acesta câștigă foarte bine din IT, iar împreună cu iubita lui ajung la sume mult mai mari decât câștiga ea.

„În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă. Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România', a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete