Mihaela Rădulescu, decizie neașteptată în ceea ce privește aparițiile publice: „Mă face atât de fericită”

Mihaela Rădulescu se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Mulți ani aceasta a apărut pe micul ecran, prezentând numeroase emisiuni care au crescut audiențele posturilor unde activa. Cu timpul, aceasta s-a retras la Monaco pentru a-i oferi fiului său cea mai bună educație, însă acum pare să renunțe de tot la aparițiile publice. Dovadă fiind chiar mărturia ei de pe Instagram.

Mihaela Rădulescu și-a luat prin surprindere fanii când i-a anunțat în mediul online că se va retrage din spațiul public. Vedeta se declară fericită de hotărârea sa și nu regretă o clipă faptul că a ales să fie discretă în ceea ce privește viața personală.

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare.

Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărtășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet, ci a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată', a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete