Ce-ți rezervă astrele în săptămâna 11-17 iulie 2016

Din punct de vedere al astrelor, pentru majoritatea nativilor, începe o săptămână care va fi oricum, numai plictisitoare nu. Iată, așadar, la ce ar trebui să ne așteptăm în această perioadă.

horoscop 11-17 iulie

BERBEC

Venus este favorabil vieții voastre conjugale, însă nu și Pluton, care va aduce nori pe cerul relației voastre. Ce vrea să însemne acest lucru? Faptul că majoritatea dintre voi va oscila între fericire și tensiune, între dorințe și dispute. Sfatul nostru este ca atunci când observați că spiritele se încing, să vă străduiți să faceți voi un pas înapoi ca să calmați situația.

Vești bune din punct de vedere financiar mai ales pentru nativii care urmează să vândă sau să achiziționeze proprietăți. Veți obține sau veți plăti, după caz, cel mai bun preț de pe piață.

La locul de muncă, nativii care de curând au fost avansați sau recompensați material vor observa că au reușit să stârnească invidii printre colegii la care se așteptau cel mai puțin. Fiți vigilenți!

TAUR

În viața de cuplu, tindeți să fiți mai indiferenți decât de obicei, iar partenerul ar putea începe să vă reproșeze acest lucru sau chiar să intre la bănuieli că aveți pe altcineva. Pe cât posibil, nu-i alimentați gelozia dacă nu e cazul.

Din punct de vedere al banilor, aveți tendința să vă îndatorați mai mult decât e cazul, fără să vă gândiți la cum veți returna acești bani. Încercați, totuși, să luați în calcul și acest aspect. E spre binele vostru.

Din punct de vedere al sănătății, astrele par să nu fie prea prietenoase. Jupiter vă determină să fiți gurmanzi, iar Uranus vă accentuează starea de nervozitate. Străduiți-vă să faceți totul cu măsură. Veți vedea că vă veți regăsi echilibrul destul de repede.

GEMENI

Protejată de Jupiter, viața de cuplu n-ar trebui să ridice probleme, totuși aspectele formate de Jupiter pot cauza tensiuni pe fondul geloziei. Pentru cei singuri, urmează o perioadă plină de întâlniri neașteptate, unele dintre ele de-a dreptul pasionale.

Din punct de vedere financiar, această perioadă este destul de instabilă. Dacă administrați fonduri, nu luați nicio decizie de care nu sunteți 100% siguri. Aici ar putea intra chiar și bugetul familiei.

La locul de muncă, Mercur este de partea voastră și vă ajută cu fel de fel de idei geniale, datorită cărora veți obține măcar aprecierea șefilor, dacă nu și vreo recompensă materială. Totuși, temperați-vă pornirile și încercați să nu luați visurile drept realitate.

RAC

O săptămână favorabilă vieții conjugale, și aici sunt vizați și nativii singuri. Dacă vă aflați în această din urmă situație, probabil că veți avea tendința să susțineți că libertatea vă priește și că nimeni nu vă va putea prinde în capcană și nu vă va putea lega de el. Totuși, astrele vă pot cadorisi cu un coup de foudre care să vă anuleze convingerile  și să vă dea plan urile peste cap.

Vești mai puțin bune în sectorul sănătății. Imunitatea este destul de slăbită în această perioadă. Atenție, așadar, la microbi și la virusuri!

Aspectul format de Soare în această perioadă este favorabil vieții profesionale, mai ales pentru nativii născuți în a doua decadă a zodiei. Puteți avea parte de surprize plăcute la locul de muncă. O avansare sau un bonus nu sunt deloc excluse.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop