Cum influențează eclipsa de Lună din 23 martie zodiile

Pe 23 martie, va avea loc un eveniment astrologic important, și anume eclipsa de Lună în penumbră. Evident, aceasta își va lăsa amprenta asupra fiecărei zodii.

cum afecteaza eclipsa de luna din 23 martie zodiile

BERBEC

Că sunteți impulsivi nu mai e o noutate pentru nimeni. Eclipsa de Lună în penumbră vă va accentua impulsivitatea și veți avea tendința să războiți până și pentru cele mai neînsemnate lucruri. Ca de obicei, o să regretați lucrurile pe care le spuneți sau le faceți la mânie, așa că faceți eforturi să vă străpâniți ieșirile.

În același scop, vă recomandăm să aveți grijă de sănătatea voastră și să încercați să vă odihniți, căci ieșirile voastre sunt amplificate de oboseala acumulată și stresul la care sunteți supuși. Oricum, dacă o veți mai ține în ritmul ăsta, nu mai este mult până când veți claca.

TAUR

Vouă, eclipsa de Lună vă pregătește o perioadă în care confuzia se va adânci. Evident, nu este recomandat să luați decizii, pentru că nu aveți idei clare asupra unei situații sau a alteia.

Din fericire, veți avea parte de binecuvântarea astrelor în ceea ce privește relația de cuplu. Asta, bineînțeles, dacă nu veți fi neglijenți cu partenerii de cuplu. O vorbă drăguță, o mică atenție pot face minuni pentru relația voastră. Dimpotrivă, lipsa de interes pentru nevoile partenerului poate provoca disensiuni inutile.

GEMENI

Pe voi, eclipsa de Lună vă umple de energie. Aveți chef să munciți, aveți o grămadă de idei bune, aveți chef să ieșiți cu prietenii, aveți chef de orice numai să nu stați într-un loc. Profitați acum cât puteți pentru că aveți șanse mari să vă faceți remarcați.

De asemenea, este o perioadă favorabilă începerii unui nou stil de viață din care să nu lipsească sportul. În această perioadă, orice dietă de slăbire ați începe va da rezultatele pe care vi le doriți. Secretul este să le combinați și veți vedea că în scurt timp veți ajunge la dimensiunile ideale.

RAC

Pe voi, perioada care urmează vă indispune. Nimeni nu reușește să vă intre în voie, faceți din țânțar armăsar, căutați motive de ceartă peste tot. Din această cauză sunteți predispuși să intrați în tot felul de conflicte care vă vor pune într-o lumină defavorabilă.

La serviciu, sunteți predispuși să nu țineți cont de nimeni și de nimic și să faceți exact ce vă taie capul. Dar această luptă pe care o veți duce cu alții vă va uza și vă va obosi peste măsură. Luați-o mai ușor și amintiți-vă că ceilalți nu sunt cu nimic vinovați că aveți o perioadă mai proastă.

LEU

Pe voi, eclipsa de Lună sensibilizează excesiv. Veți fi foarte ușor deranjați de cuvintele celorlalți și veți lua personal tot ce vi se va spune. Dacă simțiți să plângeți, faceți-o. O să fie o descărcare nervoasă.

Atenție la faptul că această sensibilitate a voastră ar putea avea consecințe negative asupra relației de cuplu. Partenerul vă poate înțelege până la un punct, dar nu este obișnuit să vă vadă în această stare, așa încât ar putea crede că ceva este în neregulă cu relația voastră. Iar de aici până la izbucnirea unui conflict nu este decât un pas.

FECIOARĂ

Pentru voi, urmează o perioadă în care veți fi mult mai irascibili decât de obicei, o perioadă în care veți încerca să dețineți controlul și vă veți enerva extrem de ușor atunci când lucrurile vă vor scăpa de sub control.

Pe de altă parte, veți fi destul de energici și ar fi păcat să vă concentrați toată energia către dispute care nu-și au rostul. Știți ce-ar fi minunat în perioada asta? Să vă luați 2 zile de concediu și să plecați undeva la munte. Garantăm că în 2 zile vă veți reîntoarce cu altă perspectivă asupra vieții.

BALANȚĂ

Pentru voi, urmează o perioadă în care vă veți adânci în visare. Dacă simțiți nevoia să vă izolați, faceți-o. Vă va priii să fiți doar voi cu gândurile voastre. În acest fel, veți afla răspunsuri la o grămadă de întrebări care vă frământă.

Din motive de visare, nu veți avea o săptămână foarte bună la locul de muncă. Nu vă puteți mobiliza, nu aveți idei, sunteți apatici. De aceea, dacă puteți, bine ar fi să vă luați câteva zile libere, să vă detașați de probleme și să vă regăsiți.

SCORPION

Eclipsa de Lună vă imprimă oarecare irascibilitate. Sunteți mai nervoși decât de obicei și căutați nod în papură oricui. Decât să declanșați și să întrețineți conflicte, mai bine luați-vă câteva zile de concediu, dacă aveți posibilitate. Vor fi mai mult dect bine-venite. În plus, mai mult timp petrecut cu partenerul va ameliora relația voastră.

Atenție la sănătate. În această perioadă, din cauza aspectului format de Pluton, sunteți predispuși la anumite probleme dermatologice. Ce puteți face este să diminuați cosnumul de carne, asta incluzând și mezelurile, de brânzeturi și de produse pe bază de zahăr rafinat. Măriți, în schimb, consumul de morcovi și de apă.

SĂGETĂTOR

Din cauza eclipsei de Lună, voi veți fi mai apatici decât obicei, mai lipsiți de energie și, evident, mai ursuzi. Nimeni nu vă va intra în voie, nici măcar partenerul de viață. Din păcate, relația cu acesta din urmă se poate deteriora dacă veți continua așa. Toleranța are și ea limitele ei. Mai bine încercați să vă relaxați, să petrecți mai mult timp cu persoana iubită, de preferat departe de agitația orașului.

CAPRICORN

Eclipsa de Lună vă predispune la impulsivitate. Sunteți tentați să căutați peste tot scandal, nimeni nu poate să vă intre în voie. Aveți grijă la relația cu partenerul de viață. Și el are mintea plină de gânduri, de preocupări, așa că n-ar trebui să puneți și voi paie pe foc.

Atenție la bani! În această perioadă, din cauza aspectului format de Uranus, nu prea veți avea parte de ei – fie îi pierdeți, fie vă sunt furați, fie, pur și simplu, îi cheltuiți pe lucruri care nu vă fac nicio trebuință. Fiți cu ochii în 4 și gândiți-vă de mai multe ori înainte de a lua decizia de a vă achiziționa ceva.

VĂRSĂTOR

Eclipsa de Lună vă predispune la o siguranță de sine accentuată. Este momentul să veniți cu idei, să faceți propuneri și să înaintați soluții, mai ales în ceea ce privește jobul. Aveți șanse maxime să-i cuceriți pe cei cu putere de decizie.

Atenție la relația de cuplu! Venus prost aspectat va exercita o influență negativă asupra vieții de cuplu. Pentru anumiți nativi, problemele de cuplu vor fi amplificate de familiile de origine. De asemenea, unii nativi vor fi tentați să se lase pradă aventurilor.

PEȘTI

Vouă, eclipsa de Lună vă accentuează predispoziția spre exagerare. Faceți din țânțar armăsar și asta îi deranjează pe cei din jur. Și cum voi țineți morțiș să le demonstrați tuturor că aveți dreptate, certurile vor fi din abundență. Încercați să vă domoliți și să vă amintiți că nimeni nu deține adevărul absolut…. deci nici voi.

De asemenea, aveți o grămadă de lucruri în minte legate de relația voastră. Nu știț exact unde vă aflați și nici nu știți încotro vă îndreptați. Aveți o grămadă de nemulțumiri. Cel mai bine este să discutați aceste lucruri cu partenerul. E singura și cea mai sigură metodă de a rezolva lucrurile.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop