Cum împăcăm aspiratoarele robot și animalele de companie?

Cunoaștem cu toții dilema. Tocmai ați terminat o zi grea la serviciu și ultimul lucru pe care vreți să îl faceți este să aspirați casa. Dar dacă nu o faci, mâine va fi păr de câine peste tot.

Ce poate face un proprietar de animale de companie ocupat? Ei bine, din fericire pentru tine, un aspirator robot te poate ajuta!

Dar cum rămâne cu prietenii noștri blănoși? Este sigur pentru ei să fie în preajma acestor mașini robotizate? Haideți să vedem…

Cum să vă împiedicați pisica să transforme aspiratorul robot într-o jucărie

Dacă aveți o pisică, știți că pot fi creaturi neastâmpărate. Indiferent de câte jucării le cumpărați sau de câtă atenție le acordați, ele găsesc întotdeauna o modalitate de a intra în bucluc. Așadar, este firesc să fiți îngrijorat dacă un aspirator robot va putea sau nu să reziste la un asalt felin. La urma urmei, aceste lucruri sunt scumpe și nu vrei ca pisica ta să îl transforme în noua ei jucărie preferată.

Stați liniștiți, există o mulțime de modalități de a vă împiedica pisica să vă distrugă aspiratorul robot. Cu puțină pregătire puteți sta liniștit știind că aspiratorul dvs. va fi în siguranță.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să începeți.

Sfat #1: Blocați accesul în camera în care veți folosi aspiratorul robot

Aceasta poate părea o soluție evidentă, dar este una care este adesea trecută cu vederea. Dacă ai o cameră în casă care este interzisă pisicii tale, atunci acolo ar trebui să folosești aspiratorul robot. În acest fel, nu există nicio șansă ca ea să intre în cameră și să se joace cu aspiratorul în timp ce acesta este folosit.

Sfat #2: Stabiliți o barieră în jurul aspiratorului atunci când nu este folosit

Dacă nu aveți o cameră în plus în casă pe care să o puteți folosi ca zonă tampon, atunci o altă opțiune este să instalați o barieră fizică în jurul aspiratorului atunci când acesta nu este folosit. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca și plasarea unor scaune sau a altor obiecte mari în jurul perimetrului camerei, astfel încât pisica dvs. să nu se poată apropia de aspirator

Asigură-te doar că orice folosești pentru a bloca accesul este suficient de robust pentru ca pisica ta să nu-l poată răsturna și să ajungă la aspirator în timp ce acesta se încarcă sau nu este folosit.

Sfat #3: Obișnuiți pisica cu vederea și sunetul aspiratorului robot

Dacă îi prezentați treptat pisicii dumneavoastră aspiratorul robot, va fi mai puțin probabil ca ea să îl vadă ca pe o potențială jucărie și mai degrabă ca pe un alt aparat din casă.

Începeți prin a o lăsa să vadă și să miroasă aspiratorul atunci când nu este pornit. Apoi, porniți-l pentru perioade scurte de timp în timp ce ea se află în cameră, astfel încât să se obișnuiască cu sunetul și mișcarea. Odată ce pare să se simtă confortabil cu el, puteți începe să îl folosiți pentru sesiuni regulate de curățenie fără să vă faceți griji că îl va strica

Concluzie: 

Pisicile pot fi niște creaturi curioase și, dacă nu sunteți atenți, ar putea transforma aspiratorul dvs. robot scump în noua lor jucărie preferată. Cu toate acestea, există o mulțime de modalități de a vă împiedica prietenul felin să facă ravagii în rutina dvs. de curățenie acasă. Urmând aceste sfaturi simple, puteți sta liniștit știind că atât pisica dvs. cât și aspiratorul dvs. vor fi în siguranță.

Cum să împiedicați câinele să vă atace aspiratorul robot

Dacă ați venit vreodată acasă și ați găsit aspiratorul răsturnat, cablurile trase și întregul conținut al coșului de gunoi împrăștiat prin cameră, atunci cunoașteți frustrarea de a avea un câine care adoră să atace aspiratoarele.

Nu numai că este un chin să fii nevoit să cureți în mod constant după prietenul tău blănos, dar este și periculos pentru el – la urma urmei, acele aspiratoare nu sunt tocmai construite pentru a rezista la un asalt canin.

Așadar, cum puteți împiedica câinele să vă atace aspiratorul? Continuă să citești pentru a afla.

Primul pas este să vă dați seama de ce câinele dvs. atacă aspiratorul în primul rând. Este din cauză că se teme de zgomot? Cred că este o jucărie? Sau încearcă doar să atragă atenția? Odată ce ați determinat motivul din spatele atacurilor, puteți începe să lucrați la o soluție

Dacă câinelui dvs. îi este frică de zgomot, încercați să îl obișnuiți încet cu el, lăsându-l să vadă și să miroasă aspiratorul în timp ce este oprit. Odată ce pare să se simtă confortabil, porniți-l pentru perioade scurte de timp, în timp ce continuați să îl liniștiți. Dacă frica lor este mai severă, este posibil să fie nevoie să consultați un specialist sau un veterinar pentru ajutor suplimentar.

În cazul în care câinele dumneavoastră crede că aspiratorul este o jucărie, cea mai simplă soluție este să îi oferiți o mulțime de jucării proprii. Acest lucru va ajuta la prevenirea plictiselii și le va oferi altceva pe care să își concentreze atenția. Jucăriile puzzle progresive sunt deosebit de bune pentru a menține câinii distrați și stimulați mental.

În cele din urmă, dacă câinele dumneavoastră se comportă pur și simplu pentru atenție, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să ignorați comportamentul lor rău și să îl lăudați atunci când lasă aspiratorul în pace.

Consecvența este esențială – de fiecare dată când atacă aspiratorul, îndepărtați-vă și ignorați-l; de fiecare dată când îl lasă în pace, oferiți-i multă dragoste și laude. În cele din urmă, vor învăța că atacarea aspiratorului nu le aduce ceea ce își doresc (atenție), dar lăsându-l în pace, da.

Concluzie 

A avea de-a face cu un câine care adoră să atace aspiratoarele poate fi frustrant și periculos – dar nu trebuie să fie așa! Făcându-ți timp să îți dai seama de ce atacă câinele tău și apoi urmând pașii adecvați, poți pune capăt nebuniei și poți păstra atât câinele, cât și aspiratorul în siguranță în acest proces.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial