Cum îi influențează opoziția Uranus/Luna Neagră pe nativii fiecărei zodii

Săptămâna 25 ianuarie-1 februarie este caracterizată de un eveniment astrologic major, și anume intrarea planetei Uranus în opoziție cu Luna Neagră între 27 și 29 ianuarie. Acest aspect format de planete influențează toate cele 12 semne zodiacale.

Cum îi influențează opoziția UranusLuna Neagră pe nativii fiecărei zodii

BERBEC

Opoziția Uranus/Lună Neagră vă va face să fiți mai confuzi și mai conflictuali decât de obicei. Totuși, va fi o săptămână favorabilă realizării de planuri, bune de altfel, însă veți mai amâna punerea lor în aplicare.

Ca urmare a influenței… perverse a lui Pluton, veți fi tentați să vă dedați plăcerii unei aventuri. Aceasta vă va pune relația la grea încercare și sunt șanse mari să pierdeți definitiv încrederea persoanei iubite și să vrea să vă despărțiți.

Veștile sunt mai bune din punct de vedere financiar, căci aveți șana să vă îmbunătățiți considerabil situația financiară.

TAUR

Pe voi, astrele vă supun unui șir întreg de provocări de care, la un moment dat, vă veți simți copleșiți. În consecință, veți avea de luat o serie de decizii. Nu vă va fi ușor, dar trebuie să aveți toată încrederea că veți decide corect.

Atenție la relația de cuplu! Din cauza aspectelor nefavorabile formate de Marte, va ieși la iveală latura voastră dominatoare. Veți încerca să vă impuneți voința mai mult decât e necesar, iar partenerul vostru nu e dispus să acționeze cum îi dictați voi. Dacă nu vreți să aveți ciocniri serioase cu el, încercați să vă stăpâniți.

GEMENI

Pe voi, opoziția Uranus/Lună Neagră vă afectează în sectorul comunicării. De fapt, comunicarea voastră cu cei din jur se va rezuma doar la lamentări. Veți avea tendința să vă victimizați la nesfârșit, să vă revoltați, însă cu această atitudine nu veți face decât să-i plictisiți pe cei din jur și, astfel, să-i îndepărtați. Știți, fără doar și poate, că și ei au problemele lor și n-or să fie dispuși să le asculte pe ale voastre la nesfârșit.

Atenție în ceea ce privește cariera! Sunt șanse să primiți mai multe propuneri și să vă confruntați cu dificultatea alegerii. Cântăriți bine avantajele și dezavantajele, și nu luați în calcul doar criteriul salarial.

RAC

Opoziția Uranus/Lună Neagră se face vinovată, în cazul vostru, de o comunicare defectuoasă. Vorbele voastre nu vor fi înțelese cum trebuie sau vor fi răstălmăcite.

În plus, Luna va favoriza neînțelegerile cu partenerul. Discutați calm, permițându-i și celuilalt să-și exprime punctul de vedere. Doar așa veți putea cădea de acord. Această recomandare este valabilă și în cazul comunicării cu alte persoane decât partenerul.

În carieră, veți primi propuneri interesante. Cântăriți foarte bine avantajele și dezavantajele și decideți în cunoștință de cauză.

LEU

Liniștea voastră va fi tulburată de probleme în cuplu. Și asta pentru că încercați să vă impuneți autoritatea fără ca măcar să ascultați ce are de zis partenerul. În plus, tendința de a-i demonstra necontenit că greșește îl va face pe acesta să se simtă neapreciat și îl va exaspera.

Dacă mai țineți la relația în care sunteți implicați, temperați-vă spiritul critic. Mai degrabă, canalizați-vă energia pentru a vă fixa obiective și pentru a pune la cale planuri de atac care să vă ajute să vă atingeți aceste obiective.

FECIOARĂ

La voi se va manifesta mai accentuat decât de obicei dorința de a-i tachina pe cei cu care veți sta de vorbă și veți găsi o plăcere deobsebită în a le scoate ochii' cu faptul că greșesc. Veți avea tendința de a lansa multe săgeți otrăvite și veți sfârși prin a vă atrage antipatii.

Marte atenție la locul de muncă! Există posibilitatea să vă confruntați cu probleme neprevăzute, cu care nu ați mai dat piept până acum. Se vor rezolva în cele din urmă, totul este să nu intrați în conflicte (din cauza comunicării defectuoase) cu oamenii care v-ar putea ajuta în rezolvarea lor.

BALANȚĂ

Opoziția Uranus/Luna Neagră vă afectează în relațiile cu membrii familiei. Acestea tind să fie tensionate, așa că, dacă vreți să evitați aceste tensiuni, fiți puțin mai toleranți. În cuplu, urmează o perioadă în care veți redescoperi pasiunea de la începuturi.

Din cauza influenței astrale nefavorabile, din păcate nu veți fi în cea mai bună formă – nici fizică, nici psihică. Puteți cădea relativ ușor pradă virusurilor, dar și crizelor de nervi și panicilor.

SCORPION

Pentru voi, opoziția Uranus/Luna neagră va fi benefică, întrucât veți beneficia de sprijin în multe domenii ale vieții. Din păcate, cuplurile pe care le formați ar putea traversa o perioadă mai puțin bună – lipsa dorinței, indiferență… . Din fericire, cu un minimum de efort lucrurile vor intra pe făgașul normal.

Vești bune și din punct de vedere  al sănătății. Debordați de vitalitate, iar dacă se află printre voi nativi care necesită o intervenție chirurgicală, aceștia pot face acum acest pas cu încredere. Astrele le sunt favorabile.

SĂGETĂTOR

Urmează o perioadă în care conflictele din familie par să nu se mai sfârșească. La un moment dat, acestea vă vor copleși, din acest motiv trebuie să vă asigurați că faceți tot ce ține de voi ca să le evitați. Dacă aveți o relație stabilă, veți realiza că vă lipsește un lucru pentru ca fericirea să vă fie completă – copiii.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți predispuși la tendinite și întinderi musculare, mai ales dacă practicați vreo formă de activitate fizică. Dacă vă aflați în grupul celor care nu practică niciun sport, aflați că este o perioadă prielnică să vă apucați. Rezultatele la nivelul tonusului și al siluetei se vor vedea imediat.

CAPRICORN

O săptămână destul de agitată pentru relația voastră. Aspirați la lucruri diferite față de partenerii voștri, iar acesta este un motiv suficient de puternic pentru dispute. Soluția? Puțină diplomație din partea voastră.

Probleme și în ceea ce privește situația materială – banii par să se împuțineze cu fiecare zi care trece. Totuși, puteți încerca să jucați la loto. Nu este deloc exclus câștigul. Nu vă gândiți la sume fabuloase, ci la sume care să vă scoată din impas. În perioada care urmează, aveți grijă să nu abuzați de alcool. Există pericolul ca ficatul să se resimtă.

VĂRSĂTOR

Comunicarea cu partenerii de viață este foarte bună pe opoziția Uranus/Lună Neagră, însă oboseala cauzată de orele peste program s-ar putea resimți la nivelul relațiilor intime. Pentru că tot aveți o comunicare atât de bună, profitați și discutați cu el și căutați o rezolvare acestei probleme.

Un semnal de alarmă trebuie tras în ceea ce privește sănătatea. Imunitatea voastră este destul de scăzută și din acest motiv există riscul să contractați virusuri și să fiți țintuiți la pat de unele boli infecțioase.

PEȘTI

Contextul astral al săptămânii vă este mai mult decât favorabil, mai ales în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. În perioada următoare, veți primi un sprijin neașteptat din partea acestuia. Acest lucru va contribui, evident, la consolidarea relației voastre.

Din punct de vedere al sănătății, sunteți predispuși la probleme legate de tensiunea arterială sau la iritații ale pielii. Din fericire, nu este nimic care să vă sperie.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop