Cum îi afectează eclipsa de Lună din 28 septembrie pe nativii celor 12 semne zodiacale

Eclipsa de Lună care a avut loc în noapte de 27 spre 28 septembrie influențează toate zodiile. Sigur, pe unele mai mult, pe altele mai puțin. Cei foarte afectați vor fi nativii din zodiile Berbec și Balanță.

horoscop 28 septembrie - 4 octombrie

BERBEC

În această perioadă, aspectele formate de Saturn sunt favorabile vieții de cuplu, așa că nativii care au o relație se vor bucura de momente pline de tandrețe și de pasiune alături de jumătățile lor. Cei singuri, sprijiniți de Venus, vor avea ocazia să trăiască povești de dragoste de neuitat. În sectorul sănătății, nativii acestei zodii nu se vor confrunta cu probleme grave decât, cel mult, din punct de vedere al vitalității și tonusului. Și asta doar din cauza bulversării afective cu care se vor confrunta în această perioadă, bulversare determinată de eclipsa de Lună. Această eclipsă le pregătește Berbecilor schimbări majore atât în viața personală, cât și în cea profesională.

TAUR

Taurii care au relații de mult timp se vor confrunta cu o rutină apăsătoare și-și vor aminti cu nostalgie și regret de perioada de început al relației. Stă, totuși, în puterea lor să anime relația. Financiar, pentru acești nativi urmează o perioadă în care astrele le sunt alături. Își vor plăti toate datoriile, iar puterea lor de cumpărare va crește semnificativ. Nu sunt probleme de semnalat în sectorul sănătății, dar este important ca Taurii să nu facă risipă de energie. Eclipsa de Lună aduce în viața acestor nativi în perioada următoare fie o promovare la locul de muncă, fie surprize plăcute în viața amoroasă, fie o călătorie la care visau de mult.

GEMENI

În cuplurile pe care le formează o parte dintre nativii acestei zodii vor fi probleme serioase. Se poate ajunge până în pragul divorțului, iar vinovată de această situație se face nu atât cea de-a treia persoană care tulbură echilibrul cuplului, cât rutina. Oricum, Gemenii ar trebui să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie pe care, la un moment dat, o vor regreta. Nativii singuri vor suferi în această perioadă din cauza unei decepții sentimentale recente, însă cât de curând se va dovedi că n-au pierdut chiar nimic. Din punct de vedere al sănătății, se remarcă o îmbunătățire a tonusului și o revenire a optimismului care le-a cam lipsit în ultimul timp.

RAC

Este o perioadă favorabilă îmbunătățirii relației cu partenerul de viață. Puțin timp doar pentru voi doi va face adevărate minuni pentru cuplu. Venus le este favorabil și nativilor singuri care au șanse mari să-și găsească jumătatea. Totuși, dacă aceștia se vor îndrăgosti, sfatul nostru este să nu invadeze intimitatea persoanei iubite și să o sufoce cu prezența lor. Atenție la micile accidente casnice la care îi predispune planeta Marte. Sub influența eclipsei de Lună care a avut loc în noaptea de 28 septembrie, Racii se pot confrunta cu neliniști accentuate, cu insomnia sau chiar cu drame interioare.

LEU

Urmează o săptămână favorabilă vieții de cuplu. Dacă aceștia au tot avut dispute, în ultima perioadă, cu partenerii de cuplu, este momentul să le pună capăt, să comunice mai mult decât până acum și, pe cale de consecință, relația lor se va îmbunătăți considerabil. Vești foarte bune din punct de vedere al banilor. Leii au șanse maxime de câștig, așa că n-ar face deloc rău să-și încerce șansa la jocuri de noroc. N-au ce pierde. Eclipsa de Lună de pe 28 septembrie are efecte pozitive asupra acestor nativi, care fie vor avea șansa unei promovări la locul de muncă, fie vor face o călătorie la care visau de ceva vreme, fie vor avea parte de momente de neuitat din partea partenerului de viață.

FECIOARĂ

Aspectul format de Saturn în această perioadă favorizează conflictele în cuplu. Deși nu este exclusă o ruptură, sfatul nostru este să nu se pripească cu deciziile. Nu peste mult timp, vor regreta orice decizie luată în această perioadă referitoare la relația cu partenerul de cuplu. O perioadă destul de plină de evenimente și pentru nativii care nu au încă o relație. Aceștia vor avea o serie de întâlniri cu persoane de sex opus pe care le vor găsi foarte atractive sau o relație de prietenie se va transforma în relație de dragoste. Atenție la cheltuieli! Aspectul format de Lună în această perioadă predispune la cheltuieli nesăbuite. Nu vor fi probleme grave de sănătate, dar ceva dureri este posibil să apară. Eclipsa de Lună din 28 septembrie îi influențează pe acești nativi în sectorul banilor și al relațiilor de serviciu, așa că se întrevăd succese în carieră și aprecieri din partea superiorilor.

BALANȚĂ

Balanțele aflate într-o relație vor avea ocazia ca în această săptămână să culeagă ce au semănat – dacă au semănat tandrețuri, exact asta vor culege de la partenerii de cuplu, dacă au semănat dispute, săptămâna asta nu le va aduce decât conflicte cu partenerii. Nativii singuri vor avea ocazia să întâlnească o grămadă de persoane atrăgătoare de sex opus și vor fi capabili să refuze mediocritatea. Atenție în sectorul banilor – aspectul format de Uranus îi impinge pe acești nativi să arunce cu banii pe fereastră. Balanțele care suferă de afecțiuni cronice pot avea încredere că tratamentele începute în această săptămână vor avea succes. La unii nativi, sunt posibile și crize nervoase pasagere. Eclipsa de Lună le-a pregătit multe momente de cumpănă și de confuzie. Unele Balanțe vor fi puse în situația de a lua decizii – deloc ușor de luat – care le vor schimba radical viața.

SCORPION

O săptămână liniștită pentru cuplurile în care se află Scorpioni. Asta dacă nu vor isca ei înșiși conflicte. Nativii singuri vor avea ocazia să-și cunoască sufletul-pereche la o reuniune de familie. Din punct de vedere financiar, acești nativi sunt favorizați de eclipsa de Lună din 28 septembrie, așa că vor avea parte de câștiguri nesperate. Nu este exclus să beneficieze de o moștenire. Cu sănătatea nu vor fi probleme, dar n-ar strica să renunțe pentru o perioadă la carnea roșie și să mărească consumul de legume. Tot eclipsa de Lună se face vinovată' și de rezultatele bune la serviciu, care pot antrena promovări.

SĂGETĂTOR

O săptămână minunată din punct de vedere al relației de cuplu pentru Săgetători. Partenerii de cuplu îi vor copleși cu atenții și cu momente pasionale, însă nici nativii noștri nu vor trebui să se culce pe o ureche dacă vor să se bucure de armonie. Vești bune în sectorul banilor, grație influenței positive a eclipsei de Lună – există șanse crescute de câștiguri nesperate, așa că jucatul la Loto chiar este o opțiune. Nu sunt probleme de sănătate, însă o stare de nervozitate pasageră le-ar putea tulbura somnul acestor nativi. Există, de asemenea, și riscul de mici accidentări. Tot eclipsa de Lună se face vinovată' și de rezultatele bune la serviciu, care le pot aduce acestor native nu doar aprecieri, dar și promovări.

CAPRICORN

Dacă viața de cuplu a Capricornilor nu a fost atât de satisfăcătoare în ultima vreme, eclipsa de Lună o va influența pozitiv. Astfel, sunt favorizați primii pași către aplanarea conflictelor și îndreptarea situației. Nativii singuri au toate șansele să înceapă noi relații. În sectorul financiar, în această săptămână echilibrul bugetar este serios amenințat ca urmare a unor cheltuieli neprevăzute,  de altfel necesare. În această săptămână, jobul nu mai constituie o prioritate pentru Capricorni, aceștia preferând să se concentreze pe relația cu partenerul. Eclipsa de Lună predispune și la împăcarea cu persoane din trecutul acestor nativi.

VĂRSĂTOR

În sectorul dragostei, Vărsătorii vor avea parte de armonie și multe momente de tandrețe. Nu vor lipsi nici surprizele plăcute pregătite de partenerii de viață, cum ar fi, spre exemplu, călătoriile spre destinații la care Vărsătorii tânjeau de mult. Datorită influenței planetei Marte, acești nativi vor fi energici, însă se vor și enerva repede. Cei care suferă de afecțiuni cronice își pot afla în această săptămână un tratamentul corect și eficient. Sectorul profesional este și el foarte bine aspectat – nativii aflați în șomaj își pot găsi un loc de muncă, iar cei care au deja un job vor reuși să se facă remarcați, să fie apreciați și chiar promovați.

PEȘTI

În această săptămână, Peștii vor da dovadă de un romantism rar întâlnit la ei, lucru care va fi spre binele relației de cuplu. Surprize extrem de plăcute și din partea partenerilor de cuplu ai Peștilor. În sectorul financiar, sunt foarte posibile câștiguri neașteptate, așa că, dacă aceștia nu știu de existența vreunei rude care să le fi lăsat o moștenire, n-ar fi rău deloc să joace măcar la Loto. La locul de muncă, sunt foarte posibile promovări pe posturi cu ceva mai multe responsabilități, dar, evident, și mult mai bine remunerate. Eclipsa de Lună din 28 septembrie favorizează, în cazul acestor nativi, împăcarea cu persoane importante din trecutul lor.

 

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop