Cum faci curățenia de sărbători mai ușoară

Se apropie cu pași repezi cele mai așteptate zile din an, sărbătorile de iarnă! Bucuria de a-i revedea și de ai face fericiți pe cei dragi umple sufletul de fericire în fiecare an. Masa specifică din Ajunul Crăciunului, venirea lui Moș Crăciun sau Anul Nou sunt momente fericite și foarte prețioase. 

De obicei, în zilele dinaintea sărbătorilor de iarnă, în topul priorităților pe lângă prepararea bunătăților și pregătirea cadourilor, se află curățenia generală. Oamenii obișnuiesc să practice această tradiție în fiecare an, astfel încât să primească invitații într-un spațiu impecabil, curat și armonios. 

Pentru a trece la următorul nivel în arta curățeniei, ți-am pregătit astăzi câteva sfaturi care te vor ajuta să obții o casă curată în cel mai scurt timp, cu puțin efort, dar și multă distracție!

Pentru început, asigură-te că ai toate ustensilele de care ai nevoie: soluții de curățat diverse suprafețe, detergenți sau lavete. În acest capitol ar putea intra și dispozitivele care ți-ar putea ușura munca considerabil, printre care se află un aspirator vertical, mop cu aburi sau aparat de curățat geamurile.

Al doilea pas este să îți faci un plan de acțiune eficient, astfel încât să aloci cât mai puțin efort și să termini în cel mai scurt timp. Sfatul nostru este să începi cu toate dulapurile din casă. Sortează hainele și obiectele, așează-le frumos pe categorii și aruncă ce crezi că nu vei mai folosi. Continuă apoi cu sertarele și spațiile de depozitare din bucătărie, inclusiv frigiderul.

Cel de-al treilea pas este să ștergi praful sau să aspiri și să speli fiecare suprafață din casă. Poți utiliza produse de curățenie care au un parfum plăcut, astfel încât să te bucuri la final de un miros deosebit în toată casa.

Decorează festiv fiecare cameră din casă! Acesta este pasul final și cel mai important atunci când vorbim despre spiritul Crăciunului. Alege minimum de decorațiuni care îți vor oferi cele mai artistice și originale aranjamente.

Aplică aceste etape și sigur vei simți pe propria piele că această curățenie generală nu va mai fi atât de imposibilă pe cât pare. Bonus, pentru a te simți și mai bine atunci când faci curățenie, poți pune câteva melodii energice care te fac să dansezi și să implici întreaga familia, astfel încât să devină o activitate plină de distracție pentru toți membrii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial