Cum este alintat Antonio Banderas de fiica sa vitregă Dakota Johnson: „Nu aveți idee cât de mult îmi place”

Dakota Johnson a crescut înconjurată de dragoste. Pe lângă mama și tatăl ei, care au reușit să mențină o relație caldă și după despărțire, un alt părinte a intrat în viața ei: tatăl ei vitreg, Antonio Banderas.

El a fost cel care, la un moment dat, i-a deschis ușa către lumea cinematografiei și i-a arătat cum este să trăiești cu o pasiune spaniolă. Bucurându-se de success în carieră, Dakota îi mulțumește mereu „tatălui ei bonus” pentru sprijin. Iar această relație respectuoasă dintre tatăl vitreg și fiica vitregă este îndrăgită chiar și de cârcotași.

„Provin dintr-o familie cu multe căsătorii și am fost foarte norocoasă. Am avut un tată bonus care, în timp, mi-am dat seama că este, de fapt, unul dintre cei mai influenți oameni din întreaga mea viață”, a spus odată Dakota Johnson despre Antonio Banderas, scrie Bright Side.

Actorul spaniol a cunoscut-o pe mama ei, Melanie Griffith, pe platoul de filmare al peliculei Two Much. Decizia lor de a fi împreună a fost fulgerătoare. La acea vreme, Griffith avea doi copii din relații anterioare.

Antonio Banderas a reușit să devină o parte reală a acestei familii. Potrivit starului, copiii au văzut cât de mult o iubea mama lor și, cu timpul, au început să îl vadă ca pe un al doilea tată, numindu-l cu dulceață „Paponio”, un amestec al cuvintelor „Papi” și „Antonio”. Tatăl lor vitreg a adus un pic de nebunie spaniolă în viața lor stabilă, spune Johnson. Cel mai important, el i-a învățat pe copii disciplina.

În 1996, familia a sărbătorit venirea pe lume a unei alte fiice, Stella. Banderas, care rămăsese recent fără copii, a devenit tatăl a trei copii deodată. În plus, el s-a confruntat curând cu complexitatea adolescenței. Ca toți adolescenții, Alexander și Dakota au cerut libertate, dar tatăl vitreg a fost de neclintit. În acel moment, actorul și-a dat seama că treaba lui nu era să fie prietenul lor, ci o persoană care să îi țină în siguranță.

Popularitatea lui Antonio și a lui Melanie a fost o altă dificultate de depășit. Fiul și fiica lor cea mică nu suportau atenția publicului. Dakota, pe de altă parte, era diferită. A acceptat rapid poziția de a fi mereu în centrul atenției. Actorul a admirat înțelepciunea fiicei sale vitrege.

Antonio Banderas, un adevărat ghid pentru fiica sa vitregă

Antobio Banderas a fost primul care a observat talentul actoricesc al tinerei Dakota. El a invitat-o în 1999 să joace în filmul Crazy in Alabama, pe care el însuși l-a regizat. În scenariu, fata avea doar câteva replici, dar era atât de serioasă în ceea ce privește munca ei încât a cerut un meditator de actorie.

Dakota Johnson își amintește că alături de mama și de tatăl ei vitreg a fost incredibil de distractiv. Singurul lucru care o supăra pe tânăra talentată era faptul că trebuia să aibă grijă de Stella, care la acea vreme era foarte mică.

Actrița, în vârstă de 33 de ani, spune că a moștenit puterea și demnitatea de la bunica sa, iar umorul de la mama sa. A învățat respectul de la tatăl ei biologic, dar tot ceea ce este vibrant și strălucitor în ea pare să provină de la tatăl ei vitreg.

Mai mult, Johnson îl consideră pe tatăl ei vitreg ca fiind unul dintre cei mai mari actori ai vremurilor noastre. Și-a dat seama de acest lucru abia când a devenit adultă și s-a implicat activ în această profesie. Iar ceea ce este important la Banderas, potrivit Dakotei, este că nu obosește niciodată să încerce să se perfecționeze. Dar, cel mai important, i-a dezvăluit magia lumii filmului.

ANTONIO BANDERAS GETTING A STAR ON THE HOLLYWOOD WALK OF FAME, HOLLYWOOD, CALIFORNIA, AMERICA – 18 OCT 2005SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Este fiica mea, o iubesc. Am fost cu ea pe umerii mei, călătorind în toată lumea”, a spus acum ceva timp Antonio Banderas despre fiica sa vitregă, mai relatează sursa citată anterior.

El insistă să o numească fiica lui și este la fel de mândru de succesul ei ca și cum ar fi al lui. Când actrița a devenit celebră pentru prima dată, el și-a împărtășit opinia profesională despre talentul ei. Banderas a declarat că era o artistă cu multe fațete, avea nevoie doar de o oportunitate pentru a o arăta.

După aproape două decenii de căsnicie, Griffith și Banderas și-au anunțat divorțul în 2014. Cuplul a susținut că se despart într-o manieră iubitoare și amiabilă. Fraze similare sunt adesea folosite de celebrități după ce relația lor se destramă. Dar pentru acest cuplu, nu au fost doar vorbe goale. Ei chiar au rămas împreună ca o familie, continuând să se întâlnească doar pentru o discuție sau pentru a marca o sărbătoare.

Antonio spune că, uitându-se la copiii lor, își dă seama cu siguranță că nu degeaba el și fosta lui soție au trăit împreună atâția ani. Cu siguranță a meritat. În timpul unui eveniment de pe covorul roșu, Banderas a fost întrebat ce simte acum față de fosta lui soție. Actorul a răspuns fără ezitare: „O voi iubi pe acea femeie până în ziua în care voi muri”.

Divorțul nu a avut niciun efect asupra relației lui Banderas cu copiii. Aceștia se întâlnesc adesea în viața de zi cu zi, ies împreună și se însoțesc pe covorul roșu. De asemenea, își dedică unul altuia discursuri emoționante atunci când primesc premii cinematografice.

În 2019, Antonio Banderas a primit premiul Hollywood Film Award pentru rolul său din Pain and Glory. În timp ce Dakota îi prezenta statueta, el a dedicat victoria celor două fiice ale sale.

„Vreau să dedic acest premiu celor două persoane pe care le iubesc, una este chiar aici, Dakota, pentru ceva foarte simplu, pentru că tu îmi spui mereu papi și îmi place asta! Nici nu aveți idee cât de mult îmi place asta!”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete