Motivul pentru care Mădălina, soția lui Nosfe, a fost luată la rost de internauți: „Eu oricum nu cred”

Mădălina Crețan încearcă să își pună în ordine viața după decesul lui Nosfe. Acesta s-a stins din viață fulgerător la doar 37 de ani, în urma unui infarct.

Mădălina Crețan a vorbit la Antena Stars cum I s-a schimbat viața după aproape trei luni de la moartea partenerului său de viață. Soția artistului a mărturisit că nu se simte singură, deoarece alături de ea și micuța Iris sunt foarte multe persoane. Rude, prieteni, vin pe rând și încearcă să le ajute cu ce pot pentru a depăși această perioadă.

„Avem mulţi oameni care sunt lângă noi si fizic și nu numai. Eu provin dintr-o familie foarte mare, mama mea mai are încă 3 surori, fiecare are copii, verişorii mei, avem nepoţei şi cumva prin rotaţie… Avem nişte vecini cu care ne înţelegem foarte bine, cu care am făcut o poartă între noi, cu care voiam să facem de fapt de mult, dar s-a concretizat puţin mai cu viteză, sunt şi mătuşa şi unchiul lui Darius care s-au mutat de la Galaţi acum 2 ani la Baloteşti, vin şi ei,cumva sinceră să fiu uneori poate aş vrea să fie puţin mai linişte, deşi ştiu că atunci când urmează linişte mă panichez şi poate n-aș mai vrea să fie linişte', a spus Mădălina Crețan pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Soția îndurerată a mai povestit faptul că la scurt timp de la moartea lui Nosfe a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care purta un pulover de culoare albă. Imediat, internauții au reacționat și au întrebat-o de ce nu poartă doliu după soțul ei. Mădălina a declarat că doliul nu și-l exprimă prin hainele pe care le îmbracă, ci îl simte dureros de tare în suflet.

„A existat un comentariu pe social media la poza cu mine şi Iris pe Instagram, pentru că aveam pe mine un pulover alb deoarece aşa am plecat din casă să o iau pe Iris de la prietena ei şi cineva m-a întrebat de ce nu port doliu. Eu oricum nu cred în acest doliu, nu cred că o haină aruncată pe tine poate reprezenta cu adevărat ceea ce simţi.
În momentul de faţă dacă aş putea să-mi port doliul din suflet la suprafaţă ar urla de durere o lume întreagă. Dacă eu îmi pun un tricou roz pe mine nu înseamnă că doliul ăla se duce în sufletul meu, în mine e tot negru. Chiar şi aşa 90% din hainele noastre sunt negre, că nouă ne plăcea să ne îmbrăcăm în negru'
, a mai zis soția lui Nosfe, potrivit sursei citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete