Cum e viața Nicoletei Luciu la Miercurea Ciuc, de când nu mai apare la TV: „La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină”

Nicoleta Luciu a fost ani de zile asistentă de televiziune, dar și actriță în unele telenovele. Vedeta s-a retras însă la Miercurea Ciuc, acolo trăiește alături de Zsolt Csergo cu care are patru copii. Într-un interviu pentru impact.ro, a spus cu ce se ocupă acum.

Vedeta își dorește să revină în televiziune, dar așteaptă o propunere potrivită, care să nu o țină prea mult timp departe de copiii ei. „Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen', a spus vedeta.

„Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz', a spus Nicoleta Luciu.

nicoleta-luciu-viata-miercurea-ciuc-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ea locuiește la Miercurea Ciuc alături de soț și de copii, spune că acolo e fericită și împlinită.„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie frumoasă aici cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schi, unde învață copiii.

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii.

Clasele primare, pe lângă orele de sport, o dată pe săptămână merg la patinaj, iar cele de a treia și a patra, la înot. Merg pe zi câteva clase, prin rotație', a mai declarat ea pentru impact.ro.

Întrebată ce face ca să se mențină, vedeta a spus că merge la sală. „Dacă aș face o tură de teren, îmi dau duhul, am mai urcat scările, dar e greu. Vara am fost la înot, iar de puțin timp am început să merg la sală, m-am reapucat. Așa, băbește, cum am învățat în tinerețe, cu greutăți puține, multe repetări', a explicat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete