Cum depășește Lavinia Petrea momentele dificile ale maternității?

Prezentatoarea știrilor Pro TV, Lavinia Petrea (37 de ani), este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, o carieră de succes, un soț atent și trei copii adorabili.

Cum depășește Lavinia Petrea momentele dificile ale maternității?

De curând, într-un interviu oferit publicației online Pagina de psihologie, Lavinia a mărturisit ce anume o ajută să depășească momentele mai dificile ale rolului de mamă.

„Cu ajutorul soțului meu (n.r. depășește greutățile). El știe mereu ce să îmi spună ca să mă scoată dintr-o pasă mai proastă.

Pasă provocată de sentimentul de vinovăție că poate am greșit eu ceva față de copii, atunci când ceva nu merge bine sau așa cum aș fi vrut eu în relația cu ei.”

Despre cea mai mare provocare a rolului de părinte, Lavinia mai spune: „Pentru mine este aceea de a face din copiii mei oameni buni”.

Ce înseamnă succesul pentru Lavinia Petrea?

„Să fii mulțumit cu ceea ce ești, cu ceea ce ai. Și nu spun asta în sensul că să nu aspiri la mai mult ori să te plafonezi odată ajuns într-un punct.

Ci să ai norocul de a ajunge la un nivel de împlinire și satisfacție care să te facă fericit pur și simplu.

Indiferent dacă îți permiți să mergi într-o vacanță de lux sau nu, ori la ce nivel de popularitate te afli la un moment dat, spre exemplu.”

Cum se menține prezentatoarea TV în formă după trei nașteri?

„Aș putea spune că este meritul copiilor care mă țin în priză toată. Plus că, de ceva vreme, am simțit că este nevoie de mai mult de atât.

Fac mișcare, mișcare organizată ca să zic așa. Merg la sală și am antrenor personal. Timpul nu-mi permite să merg pe cât de mult aș vrea.

Merg doar de două ori pe săptămână, dar se cunoaște diferența”, a povestit prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV, pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Citește și:

Prima reacție a reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

Fiica jurnalistei Cristina Șișcanu este plină de surprize! Ce i-a spus vedetei la doar doi ani și jumătate?

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică din 2020. Ce au descoperit specialiștii în limbajul trupului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete