Cum arată și cu ce se ocupă fata lui Mircea Geoană. Nu mai trăiește în România, ci în America

Mircea Geoană și Mihaela, soția sa, au împreună doi copii, o fiică și un băiat. Fata lor a atras atenția acum, ea are 26 de ani și de mulți ani de zile e stabilită în străinătate, în America.

Invitat în podcastul lui MIhai Morar de pe Youtube, Mircea Geoana a adus-o în discuție și pe fiica lui. Ana Geoană e nutriționist și life coach în Los Angeles. „În fiecare zi mă trezesc cu plăcerea faptului că am să fac lucruri interesante. Mă trezesc cu plăcere dimineața că mă duc la serviciu. Fac sport în fiecare dimineață. Mă trezesc cu o ora mai devreme, fac bicicleta. Poate fac si tenis în weekend', a spus el, oferind apoi detalii despre fiica sa.

fata-lui-mircea-geoana-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Acolo (n.r. în America) e o adevărată cultură a vieții sănătoase, a alimentației sănătoase, a sportului. Și chestia asta de wellbeing și wellness a atras-o și pe ea și dacă asta îi place să facă, asta face. Ea mă bombardează: Tată, fă asta, ba asta. Aia nu, aia nu și când uită mă mai întorc la vechile obiceiuri. Nu mă pune la mișcare că fac eu', a adăugat el, conform Libertatea.

Ana Geoană locuiește în Los Angeles. Muncește acolo, dar trăiește și o poveste frumoasă de iubire. În luna martie a acestui an, fata lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de Garrett, cetățean american. „I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă ? cu voi pentru totdeauna', a scris Ana pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete