Cristina Cioran și-a botezat fetița născută prematur. Primele imagini de la eveniment cu micuța Ema

Cristina Cioran și-a botezat fetița sâmbătă, 28 mai. La eveniment, micuța Ema a atras toate privirile, a purtat o ținută colorată, asortată cu rochia nașei sale.

Anul trecut, Cristina Cioran a născut-o prematur pe Ema. Fetița a stat în spital câteva săptămâni, medicii au ținut-o sub observație, însă imediat ce s-a făcut bine a fost externată. A crescut, iar părinții săi i-au organizat acum botezul.

Membrii familiei și prietenii au participat sâmbătă la botezul fetiței. Prima oară au mers la biserică, acolo unde Ema a fost creștinată, iar apoi s-au îndreptat către restaurant. La biserică, Ema a purtat o rochie roz asemănătoare cu cea a nașei.

De partea cealaltă a fost Cristina Cioran, care a ales o rochie albă, scurtă, la biserică. La petrecere ea s-a schimbat într-o rochie roșie, lungă.

cristina-cioran-botez-fetita-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Tăticul, Alex Dobrescu, a ales un costum negru la biserică, cu cămașă. Ulterior, la petrecere, a înlocuit cămașa cu un tricou viu colorat.

Cristina Cioran va deveni mamă a doua oară?

„Mă simt foarte împlinită. Într-adevăr îmi lipsea momentul acesta din viață și nu aș fi știut cu adevărat ce pierd dacă nu aș fi avut-o pe Ema. Adică sunt niște momente unice, atât de frumoase, foarte greu de exprimat în cuvinte fără să pari prea obsedată, deci îmi place tare mult!’, a declarat mămica fericită în urmă cu câteva luni.

Deși a devenit pentru prima oară mamă la 43 de ani, actrița a spus pentru Click că nu exclude posibilitatea ca Ema să aibă un frățior sau o surioară, însă va lăsa timpul să decidă și în principiu se va dedica micuței Ema. „Tot ce îmi doresc pe 2022 este să fie copilul sănătos, fericit, în momentul ăsta nu mă interesează nimic altceva și nici nu îmi fac planuri pentru nimic altceva pentru că mă dedic în totalitate Emei. Poate sună ciudat, dar asta e realitatea în momentul de față. Nu știu mai încolo ce va fi’, a mai spus actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete