Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani. Apariție surprinzătoare alături de mama ei

Ramona Bădescu și-a aniversat împlinirea celor 53 de ani în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D . Nume rezonant în domeniul artistic, în întreagă Europa, în special în România și Italia, Ramona Bădescu s-a bucurat nespuns că și-a aniversat ziua de naștere alături de cei dragi, în România, după 5 ani.

Însoțită de mama ei, Liana Badesccu artista a făcut mărturisiri impresionante la TV . „Sunt cinci ani de când mi-am sărbătorit ziua de naștere în țară (…) Acum, că sunt și eu mama la rândul meu, mă gândesc că de ziua mea ar trebui sărbătorită mama, că ea a dus greul (…) Că a avut curajul că m-a adus pe lume, că dacă nu ar fi făcut-o, pierdeam foarte multe lucruri, nu trăiam toate emoțiile și tot ceea ce există.

Îi mulțumesc mamei că a acceptat să fie aici și este cu mine! Aici suntem sărbătorite amândouă', a mărturisit Ramona Bădescu, la „Teo Show'.

ramona-badescu-53-de-aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ramona Bădescu a păstrat lumânările de pe tortul aniversar primit de la echipa emisiunii, acesta fiind un truc pe care l-a învățat de la italieni, și pe care îl are la fiecare aniversare. Frumoasă Ramona Bădescu rupe lumânările de tort și le pune sub pernă, că să i se îndeplinească dorințele.

Aniversarea Ramonei Bădescu nu a trecut fără o provocare inedită, venită din partea echipei emisiunii, pe care îndrăgita artista a trebuit să o ducă la bun sfârșit. Ramona Bădescu a dat curs provocării: să prepare o pizza, în stil Italian. „Blatul trebuie să aibă o elasticitate foarte mare, că altfel iese că un biscuit …' a spus Ramona Bădescu în timp ce făcea o demonstrație inedită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete