Cum arată Petre Roman la 75 de ani! Are părul vopsit și poartă haine elegante

Ziua de 22 iulie e o zi importantă pentru Petre Roman. Fostul premier și-a sărbătorit ziua de naștere, a împlinit 75 de ani. Silvia Chifiriuc, soția sa, a atras atenția cu mesajul pentru soț, dar și cu felul în care l-a surprins. 

Silvia Chifiriuc a postat pe Facebook de ziua soțului ei o poză, dar și un mesaj. În mod public și-a recunoscut încă o dată sentimentele pe care le are pentru Petre Roman. „Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani', a notat pe Facebook Silvia Chifiriuc. Pe lângă acest mesaj aniversar, ea a postat și o imagine cu ea și soțul.

Petre Roman a atras atenția, în fotografie apare cu părul vopsit și aranjat, îmbrăcat într-o cămașă neagră și pulover roșu și pantaloni gri. Și-a asortat ținuta cu a soției.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, poveste de iubire

În urmă cu câteva luni, Petre Roman a făcut dezvăluiri despre căsătoria cu Silvia Chifiriuc. „Într-un fel, mi-am pierdut mințile, m-am îndrăgostit foarte mult de Silvia, nu doar că este frumoasă, că are o voce frumoasă, dar am și eu dreptul să mă simt bine cu aleasa inimii mele', a mărturisit politicianul în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

„Dacă eu sunt ceea ce sunt, trebuie să mă manifest, să vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții. Eu, de fapt, am făcut un lucru firesc. Când o căsătorie nu a mai fost posibilă, așa cum au recunoscut ambele părți, și am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit, m-am căsătorit cu ea, am făcut un copil. Asta e normalitatea! Și vreau să vă transmit: iubiți-vă copiii în fiecare moment al vieții, fiindcă asta va defini viața fiecăruia!', i-a spus Petre Roman lui Denise Rifai când a fost întrebat despre căsniciile sale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete