O mai țineți minte pe Maia din „Lacrimi de iubire”? Cum arată Nicole acum și cu ce se ocupă

Nicole Gheorghiu a interpretat personajul Maiei în telenovela românească de la Acasă TV, „Lacrimi de iubire', unde a jucat alături de Lucian Viziru. Cu ce se ocupă acum actrița.

După terminarea serialului românesc, Nicole a dispărut din lumina reflectoarelor. În „Lacrimi de iubire', ea a format un cuplu cu Lucian Viziru, care interpreta rolul unui băiat de bani gata pe nume Mihai. Ultimul episod al serialului a fost difuzat în anul 2006, iar de atunci nu s-a știut mai nimic despre actriță.

Nicole Gheorghiu s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a îndreptat către cu totul o altă meserie. Ea studiat psihologia și și-a deschis propriul cabinet. Nicole a devenit psiholog și intrase în colaborare cu două școli private ca psiholog școlar.

„Am un cabinet privat și colaborez cu 2 școli private ca psiholog școlar. Ăsta e și motivul pentru care am renunțat la media. Oricum, media a fost pe perioada facultății. După care m-am întors la dragostea mea, psihologia…Și așa m-am apucat de a doua facultate, formări, superivizări, master', a declarat Nicole Gheorghiu într-un vechi interviu.

maia-lacrimi-de-iubire-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Din anul 2008, Nicole Gheorghiu s-a căsătorit cu Andrei Popescu și împreună au doi copii. Actrița a povestit despre cum l-a cunoscut pe soțul ei.

„Pe soțul meu l-am cunoscut la munte, la un Revelion. El m-a văzut, eu nu l-am observat, eram singură și n-am conștientizat prezența lui. Apoi, ne-am luat la ceartă pe diferență culturale, bucurești versus olteni, și așa ne-am apropiat', a mărturisit Nicole la 'Totul pentru dragoste'.

Ulterior, cei doi și-au dat întâlnire, iar mai apoi lucrurile au decurs de la sine. Au urmat întâlniri, s-au mutat împreună și mai apoi a cerut-o de soție, relatează Antena 1.

„A fost cel mai emoționant moment din viața lui. A fost foarte scurt, dar foarte intens', a mai povestit aceasta.

„Sunt gelos, dar nu o arăt. Știu din alte relații că gelozia nu e bună', a mărturisit Andrei, atunci când a vorbit despre problemele care au apărut în relația lor după nuntă. Nicole a rămas însărcinată, iar apariția unui copil în viața lor le-a salvat căsnicia.

„A venit într-un moment perfect, în ciuda faptului că nu-mi doream să am un copil. M-a ajutat să conștientizez încotro vreau să mă îndrept, să înțeleg că cea mai importantă e familia mea. Nu știam că poate să existe în sufletul unui om atâta iubire', a mai spus Nicole.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete