Georgiana Lobonț, răsfățată de soț cu un cadou de sute de mii de euro. Rareș Ciciovan a uitat de divorț

Georgiana Lobonț a primit de 1 Martie un cadou special de la Rareș Ciociovan, soțul ei care acum câteva săptămâni anunța divorțul. Cântăreața de muzică populară a fost surprinsă plăcut de jumătatea ei.

Georgiana Lobonț se laudă acum cu un model nou Mercedes, în valoare de câteva sute de mii de euro. L-a primit în dar chiar de la partenerul său de viață, Rareș Ciciovan. Mașina reprezintă un cadou și pentru ziua de naștere a vedetei, care va fi în luna aprilie.

„Azi dimineață a venit soțul cu mașina. Mi-a făcut surpriză de 1 martie. I-am zis că nu e doar surpriza mea, e surpriza noastră, noi împlinim 7 ani de căsătorie pe 4 martie. El a zis că e cadou pentru mine de ziua mea, că e și ziua mea luna viitoare. Chiar acum conduc mașina. E superbă, e foarte tare, arată foarte bine și se conduce și foarte ușor. Sunt foarte încântată!

Era cumva o necesitate. Noi, teoretic, locuim mai mult în mașină. Suntem tot pe drumuri, spectacole, concerte. E nevoie să ai o mașină care să-ți ofere confort și să te simți în siguranță, dar în principal să-ți ofere confortul ăla de care eu, de exemplu, am nevoie, pentru că obosesc fiind pe drumuri peste tot prin țară', a spus Georgiana Lobonț, conform spynews.ro.

georgiana-lobont-cadou-sot-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Mai divorțează cei doi?

La început de an, Rareș Ciciovan anunța că divorțează de Georgiana Lobonț, deși ei se aflau în vacanță. Fanii au fost indignați de situație și i-au pus la zid pe cei doi, care un încercat să se folosească de motivul divorțului pentru mai multă notorietate.

Soțul Georgianei Lobonț spune că nu va divorța de mama copii lor lui. „S-au spus multe lucruri în ultima vreme pe acest subiect. Zvonuri peste zvonuri, care ne-au separat total lumile, cea a familiei mele, și toți ceilalți.

Poate nici eu nu am fost prea inspirat când am discutat despre asta, uitând că gura lumii e slobodă. Însă vreau să fie clar pentru toată lumea: Nu se pune în niciun caz problema de a divorța de Georgiana!’, a ținut Rareș Ciciovan să precizeze pentru Playtech Știri.

Soțul Georgianei Lobonț și-a dat seama că scandalul divorțului a fost mai degrabă dăunător decât benefic pentru imaginea partenerei sale de viață. Fanii au criticat-o aspru pe cântăreață.

„M-am gândit că toate acele zvonuri vor aduce mai mult vorba despre noi. Și atunci am încercat să profit la maximum de situația creată. Cred că nici dacă aș fi scris o carte despre mariajul meu nu s-ar fi vorbit atât cât s-a dezbătut acest subiect, al divorțului meu de Georgiana, nu s-ar fi creat un asemenea interes’.

Și a continuat cu declarațiile: „Nu vorbele ne definesc, ci faptele. Întotdeauna faptele! Dacă cumva am uitat adevărul acestor vorbe, acum am avut ocazia să mi-l reamintesc!’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete