Cum arată Milly Alcock, actrița care o interpretează pe Rhaenyra Targaryen în „House Of The Dragon”: „Spălam vase într-un restaurant”

Serialul „House Of The Dragon' este disponibil acum și în România, pe HBO Max. Încă de la primul episod, prințesa Rhaenyra Targaryen s-a făcut remarcată. Rolul e jucat de actrița Milly Alcock, care are 22 de ani și arată foarte diferit în realitate.

În serial, prințesa are ochi albaștri, părul blond și foarte lung, e îmbrăcată foarte elegant, zboară cu dragonul ei, iar tatăl său e însuși regele. Într-o zi, ea va moșteni tronul. În realitate, Milly Alcock are părul scurt, poartă haine obișnuite și locuiește cu părinții și frații ei.

Într-un interviu, ea a dezvăluit că niciodată nu și-a imaginat că va putea deveni un star la Hollywood. 'Niciodată nu am crezut că asta mi se va întâmpla mie.', a dezvăluit tânăra într-un interviu pentru Just Jared. 'Spălam vase într-un restaurant, locuiam în podul locuinței mamei mele. Succesul nu li se întâmplă oamenilor ca mine, a fost incredibil.', a mai declarat tânăra, conform filmnow.ro.

Când a primit vestea că va juca în „House Of The Dragon', ei nu i-a venit să creadă. 'Pur și simplu am înghețat. Am încercat să respir adânc, iar apoi am întrebat-o pe prietena mea dacă are vin. Ulterior am sunat-o pe mama.', a mai povestit ea.

Tânăra a renunțat la școală pentru a-și urma pasiunea: actoria.

FWROSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Despre „House Of The Dragon'

Seria „House of the Dragon' va avea zece episoade şi este o adaptare a cărţii „Fire &Blood' scrisă de George R. R. Martin. Bugetul este estimat undeva la 200 de milioane de dolari. Acţiunea este plasată cu 200 de ani înainte de declanşarea războiului pentru ocuparea Tronului de Fier şi se axează pe ascensiunea dinastiei Targaryen, strămoşii lui Daenerys din „Game of Thrones'.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete