Cum arată Mariana de la Exatlon cu părul scurt. Sportiva este aproape de nerecunoscut

Mariana Nenu a fost una dintre cele mai apreciate concurente din primul sezon al emisiunii EXATLON. Aspectul ei de amazoană, mai cu seamă determinarea cu care aborda orice probă nu aveau cum să treacă neobservate.

Cum arată Mariana de la Exatlon cu părul scurt

La câteva luni de la încheierea emisiunii, „Războinica' în vârstă de 44 de ani a apelat la o schimbare de look radicală: s-a tuns foarte scurt și și-a vopsit părul.

Iar dacă se machiază, atunci devine de nerecunoscut. Într-o primă fază, așa cum o arată pozele pe care și le-a postat pe facebook la vremea aceea, Mariana s-a vopsit blond. La aproape trei săptămâni de la acel moment, reporterii Click au surprins-o… blondă. Conform sursei citate, sportiva a apelat la schimbarea de look mai cu seamă pentru a-și regenera părul: “M-am tuns special, ca să mi se regenereze părul […] Cred că îmi e mai uşor pentru campionatele şi antrenamentele de anduranţă la care merg. Cu toate că mi-aş fi dorit ca acest păr scurt să-l am în Republica Dominicană, când am fost la «Exatlon». Mai ales că acolo stăteam nespălaţi, eram vai de noi“, a declarat Mariana Nenu pentru Click.

Cine este Mariana Nenu

Mariana a vorbit rareori despre viața ei, însă a recunoscut că și-a petrecut câțiva ani într-un centru de plasament. Acolo s-a apucat pentru prima dată de sport. La început a făcut gimnastică, apoi a trecut la atletism.

Mariana are în spate o carieră de peste 20 de ani de sport. În octombrie 2017, Conform exatlon.kanald.ro, în octombrie 2017, ea a terminat una dintre cele mai dure curse de maraton din lume, Spartathlon, desfasurata in Grecia pe o distanta de 246 de kilometri, alergand peste 33 de ore si 50 de minute.

Mariana a primit porecla „Mașina de alergat' după ce a câștigat cursa „24 ore di Torino'. A participat apoi la o alta competiție foarte dificilă, Ultrabalaton, de 221 de kilometri, în Ungaria, unde a ocupat locul patru.

Surse foto: Facebook Mariana Nenu, Click

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete