Cum arată mama Vicăi Blochina. Are 70 de ani și locuiește în Lituania

Vica Blochina și mama ei sunt despărțite de sute de kilometri și nu s-au mai văzut de 2 ani. Cele două s-au reîntâlnit în emisiunea lui Teo Trandafir, într-o ediție specială de Paște.

Vica Blochina a venit însoțită de mama ei la TV, în emisiunea lui Teo Trandafir. Cele două au povestit despre relația frumoasă pe care o au, dar și cum este Paștele în Lituania. Fosta balerină nu știe cât va sta mama ei în România, pentru că nu și-a luat încă bilet să se întoarcă acasă.

„Mama are doar bilet de dus, încă nu și-a luat bilet de întors. Sunt foarte fericită că a venit, pentru că nu am văzut-o de doi ani. Vorbim zilnic, uneori și de 3-4 ori pe zi. Când vorbesc despre ea îmi vine să plâng. Când sunt cu ea e un sentiment așa de bine. O să mergem în vizite, pentru că vreau să vadă cum e Paștele în România. Vreau să stau lipită de ea. O să mă împart cu Edan, că și el vrea.'

Mama Vicăi Blochina a suferit recent o intervenție chirurgicală la picior, iar acum merge regulat la control. Ea locuiește în Lituania și nu vorbește limba română, astfel că fiica ei a fost nevoită să traducă totul.

„Mama e foarte activă și îi place să meargă mult pe jos. În Lituania merge numai pe jos. Arată bine la 70 de ani. Și-a sărbătorit ziua în Miami, pentru că ea călătorește foarte mult cu prietenele ei. Când s-a întors din vacanță a mers la doctor și era foarte bronzată, iar medicului i-a spus să aibă grijă cum o coase, pentru că vrea să poarte fuste scurte. Călătorește foarte mult.'

Vica-Blochina-si-mama-eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Edan s-a mutat la Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, iar împreună au un băiat. Edan locuiește momentan la tatăl său, pentru că aceasta a fost dorința lui.

Deși Vica Blochina a încercat să-i ofere tot ce e mai bun copilului ei, Edan a ales să se mute la tatăl lui. Fosta balerină și-ar dori ca fiul ei să devină medic și să nu calce pe urmele tatălui său în ceea ce privește meseria.

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă’, a declarat fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete