Cum arată mama și sora Laurei Cosoi. Actrița a apărut la TV cu cele mai importante femei din viața ei

Chiar de 8 Martie, Laura Cosoi a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV alături de cele mai importante femei: mama ei, Ligia Cosoi, și sora ei, Alina.

Cele trei au făcut dezvăluiri despre viața lor. În prezent, Ligia Cosoi, mama actriței, este dansatoare profesionistă și lector la Facultatea de Teatru a Universității de Arte 'George Enescu', scrie protv.ro.

„Le-am arbitrat până când au terminat liceul, dar au renunțat cu un an înainte la dans sportiv, eu fiind și antrenor. Eram foarte implicată. Aveam grupe, copii, nici nu mă gândeam că nu voi preda cumva șafeta. Alina era și ea în organizare, în backstage. Eram convinsă că o să fie un fel de afacere de familie', a mărturisit mama Laurei Cosoi.

Deși avea de gând să urmeze o carieră în dans, Laura Cosoi a renunțat și s-a îndreptat spre actorie. „A fost foarte dureros. Mulți părinți cred că trec prin această fază. Până la urmă le apreciez și le respect pentru că și-au urmat drumul. Aveam programate concursuri, tot proiectul pe un an înainte', a recunoscut mama vedetei.

laura-cosoi-cu-mama-si-cu-sora-ei-la-tv-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Sora Alina, surpriză de proporții pentru mama lor

Alina, sora mai mică a Laurei Cosoi, este discretă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. A făcut o excepție și a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre tatuajul pe care și l-a făcut pe brațe, dar și despre reacția mamei sale atunci când l-a văzut prima dată.

„M-a sunat și mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Am așteptat-o în fața casei și când am văzut…Dacă aveați vreun defect mi-ați fi reproșat , dar așa când vă faceți singure tot felul…Zic și sper că te oprești aici', a spus Ligia Cosoi, iar Alina a adăugat: „M-a ajutat la întreținerea procesului de vindecare a tatuajului și era foarte atentă să fie totul în ordine. Așa că da, poate a fost un impact la început'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete