Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. Părinții lui celebri au divorțat în 2014

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu s-au iubit cu pasiune, au divorțat, dar au împreună o mândrețe de băiat. David e rodul iubirii lor, iar imaginile cu el sunt destul de rare. Prezentatoarea de la Antena 1 nu a mai păstrat discreția și l-a arătat tuturor pe fiul ei acum. 

Diana Munteanu alături de băiețelul eiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Acesta a împlinit 14 ani pe 25 iunie, așa că mama lui celebră a postat pe Instagram o imagine cu fiul ei care zâmbește către cameră și în mâini ține un tort. Diana Munteanu i-a făcut cu această ocazie și o urare. Ziua lui David vine la doar două zile de la ziua tatălui său. Mă ridic pe varfuri sa-l pup. A crescut!La mult i ani frumosi si sanatosi, minune!Te iubesc infinit!🫶🏼♥️ #david #14', a scris ea în mediul online de ziua lui David.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au reacționat imediat, i-au oferit sute de aprecieri, iar unii dintre ei i-a lăsat comentarii. „La mulți ani! (…) La mulți ani frumoși și sănătoși! (…) La multi ani, ce băiat mare și frumos s-a făcut! (…) La mulți ani sănătoși și bucuroși cu realizari frumoase!', „Multi și fericiți să fie.. anii lui David😍peste puțin toti vor crede ca ești iubita lui😍…pt că ești superbă❤️', sunt câteva dintre mesajele fanilor vedetei.

La 14 ani, David Niculescu și-a întrecut mama în înălțime și se pare că e copia fidelă a tatălui său, Claudiu Niculescu, după cum au remarcat imediat și fanii:„La mulți ani cu sănătate! Ce seamănă cu Claudiu', „Wow! Claudiu Niculescu blond !', „La mulți ani!… Leit tati'.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat în 2014

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat, în toamna lui 2014, după șapte ani de căsnicie. În ultimul timp, fostul fotbalist își petrecea timpul mai mult în afară Bucureștiului cu proiectele din activitatea sportivă. Astfel că, încet-încet, relația cu prezentatoarea TV s-a răcit din de în ce mai mult.

Abia la un an de la separarea legală, el a făcut declarații despre divorț, dar mai ales despre copilul pe care îl au împreună. În 2015 afirma că fosta soție îi permite să își vadă fiul, care locuiește cu ea, când dorește.

„Nu am nici o restricţie în privinţa vizitelor. Diana este foarte înţelegătoare şi mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanţe. Asta îi face bine copilului. Fiecare weekend după meci mi-l petrec cu David, facem diferite activităţi. Mergem la mall, la film, la locul de joacă', spunea el în 2015 pentru click.ro.

„Este un copil bun şi cuminte, iar noi doi suntem, înainte de orice, prieteni. Povestim mult despre toate lucrurile din viaţa noastră şi le facem pas cu pas. Îşi vede de şcoală şi fotbal cu multă conştiinciozitate.

David nu este încă fotbalist, este un drum lung până acolo. Însă, într-adevăr, munceşte mult, fotbalul este pentru el pasiune şi dăruire. Iar eu îl susţin cu tot ce pot şi o să-l încurajez să-şi urmeze visurile, indiferent ce îşi va dori să facă’, a declarat Diana Munteanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete