Cum arată fiul Andreei Esca. Aris Melkior a absolvit liceul și curând va împlini 18 ani

Cum arată fiul Andreei Esca. Aris Melkior a absolvit liceul și curând va împlini 18 ani

Andreea Esca apare mereu pe sticlă, însă cel care nu iubește deloc luminile reflectoarelor este fiul ei. Aris Melkior va împlini în curând 18 ani și recent a absolvit liceul.

Andreea Esca e căsătorită din anul 2000 cu Alexandre Eram. Cei doi au doi copii, o fiică mai mare, pe Alexia, dar și un fiu căruia nu îi place să apară la TV, pe Aris Melkior. Cu toate acestea, acum tânărul a fost în centrul atenției. Aris Melkior a absolvit liceul, unul de prestigiu din București.

Părinții lui nu au lipsit de la festivitatea de absolvire, Andreea Esca și Alexandre și-au susținut fiul. Prezentatoarea de la Pro TV a pozat alături de băiatul ei și a făcut și câteva declarații pe Instagram.

„Te iubesc până la lună și înapoi, regele meu leu', a notat vedeta.

Aris Melkior va împlini la sfârșitul lunii iulie 18 ani. Acesta se pregătește de facultate. Până acum, mama lui celebră nu a precizat însă la ce unitate de învățământ va merge fiul, fie în România, fie în străinătate. Alexia Eram, fiica ei, a ales o facultate din Marea Britanie, de lângă Londra.

Viața lui Aris Melkior, fiul Andreei Esca

Iese în oraș cu prietenii atunci când are timp, se înțelege foarte bine cu sora sa și spune că se poate baza oricând pe aceasta. Aris mărturisește că a învățat de la părinții săi să fie politicos, dar și… să facă tot ceea ce îi place.

„Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place', a declarat Aris Melkior într-un interviu acum ceva vreme.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete