Cum arată dressing-ul Elei Crăciun din noua casă. Prezentatoarea a dezvăluit: „Acum chiar îmi pot configura zilnic toate ținutele mult mai ușor”

Ela Crăciun s-a mutat de curând într-o casă nouă, iar acum și-a amenajat și dressingul, de care e tare mândră. Are toate hainele în ordine, la fel și gențile, accesoriile și pantofii.

Un proiect la care a visat ani de zile și de care acum se poate bucura din plin, dressing-ul Elei Crăciun a fost conceput special de un arhitect în complet acord cu preferințele vedetei. ,,Este un vis! Recunosc că a ieșit mult mai bine decât mă așteptam. Aproape că mă ciupesc de fiecare dată când intru în propriul meu dressing.

Mă simt ca o vedetă de la Hollywood, bine, fără garderoba lor de milioane de dolari, evident. Pentru mine este ceva extraordinar. Acum chiar îmi pot configura zilnic toate ținutele mult mai ușor, pentru că este totul la vedere. Mai mult decât atât, am descoperit cu ocazia asta genți de care uitasem cu desăvârșire. Sunt foarte norocoasă și fericită deopotrivă de acest nou început', a declarat Ela Crăciun.

Cel mai valoros obiect din întregul său dressing este o geantă de designer primită în dar de la soțul său.

„Este un cadou tare drag mie, un accesoriu cu totul și cu totul special și asta nu neapărat pentru că este o geantă de designer, ci pentru că este un cadou de la soțul meu, care ocupă acum un loc de cinste în dressingul meu', a mai declarat Ela Crăciun.

The Crown Season 6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Ela Crăciun s-a mutat în casa visurilor sale

Mai mult de 5 ani a așteptat Ela Crăciun să se bucure de o nouă casă făcută special pentru ea și familia sa. După sute de vizite pe șantier, un proces lung și anevoios care de multe ori a dus-o la limita răbdării, prezentatoarea tv este cât se poate de mulțumită de rezultatul final.

,,În prima noapte în noua casă m-am simțit ca la un hotel de lux, de 5 stele. M-am simțit ca în vacanță și am dormit bine, pentru că avem o lenjerie atât de bună și frumoasă, pe un pat pe care dormi atât de bine! A fost incredibil! Așteptam acest moment de 5 ani și jumătate, de când am cumpărat casa.

De atunci avem dead-line-uri peste dead-line-uri care au fost încălcate. Bucuria însă a fost desăvârșită atât pentru noi, cât și pentru copii, în special pentru Nicholas, mezinul nostru sărbătorit, care acum face 5 anișori și mă bucur că s-a nimerit așa! Nicho este pur și simplu extaziat de mutare și cumva se simte special, acum că ziua lui a picat fix la momentul mutării’, a declarat Ela Crăciun.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete