Cum arată casa Torei Vasilescu: „Stau aici ca la mănăstire”. Are o curte impresionantă și piscină în fața vilei

Cunoscuta actriță Tora Vasilescu, în vârstă de 72 de ani, trăiește o viață liniștită și plină de bucurii în localitatea Buftea, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

Alături de soțul său, Alain Vrdoljak, originar din Croația, cei doi s-au stabilit într-o proprietate spectaculoasă cu o suprafață generoasă de 3.500 de metri pătrați. Casa lor, o adevărată operă de artă construită de o echipă de maramureșeni specializați în construcții de biserici, este un colț de rai în mijlocul naturii. Tora Vasilescu, cu o carieră impresionantă în teatru și film, și-a găsit astfel refugiul într-un mediu plin de liniște și frumusețe.

Casa Tora Vasilescu Buftea (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 17)

Acest loc reprezintă un colț de rai în care Tora Vasilescu se bucură de intimitate și natură, departe de agitația orașului. După o carieră dedicată scenei, actrița a ales să se retragă și să se bucure de liniștea oferită de casa lor de vis din Buftea, unde se ocupă și de activități de grădinărit.

„Casa asta e făcută de o echipă de maramureșeni care fac biserici. Eu stau aici ca la mănăstire, să știi. Am o verișoară la mănăstire, aici e mănăstirea mea. Întoarcerea asta la natură mie îmi face foarte bine. Este singura modalitate de a mă salva de lumea asta a urii, a competiției, a luptei, a însingurării. Înotul e singurul sport care simt că îmi face bine, pentru circulație. Și dacă ai și un deget de apă cu whisky e foarte bine. Face bine la circulație. Înot zilnic, am piscină în fața casei', a dezvăluit Tora Vasilescu în emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR 2.

Actrița nu regretă nicio că s-a retras din lumina reflectoarelor. „Eu m-am pensionat la 50 de ani de la teatru. Nu îmi e dor de scenă! Dacă am făcut mult film și seriale, iar pentru mine teatrul este puțin mai repetitiv. Femeia a fost lovită de multe ori în istorie. Programul bărbatului e vânătorul, iar femeia e altfel. Eu trăiesc ce oportunități vin spre mine, nu îmi pierd energia gândindu-mă la ceea ce a fost', declarat Tora Vasilescu în urmă cu ceva timp.

Ce pensie are Tora Vasilescu după zeci de ani la teatru

„Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat…așa a fost legea pentru mine….la 50 de ani. Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut cu Pro TV-ul multe seriale…și mă bazez pe pensie, 2350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă', a declarat Tora Vasilescu.

În ultima perioadă, Tora Vasilescu nu a mai acceptat diverse colaborări, s-a confruntat și cu probleme de sănătate. S-a bazat pe singurul ei venit: pensia de la stat. „Nu mai pot face colaborări, că nu îmi mai permite sănătatea și poate nici subiectele nu mă atrag. Cel mai mult am fost vara asta la Festivalul Filmului Românesc, la Iași, la Câmpulung. Oamenii s-au străduit din puținul pe care-l au, pentru că să știți că nu vin sponsorii să arunce cu banii.

În general, sunt niște fete tinere care se duc și se umilesc pe la diverse întreprinderi și la diverși patroni și totuși s-a făcut. Când am ieșit pe stradă, este incredibil. Ce simpatie și toți vor poze să facă…Nici n-am crezut vreodată că o să apuc această vârstă și datorită filmelor care s-au tot redat, a serialelor, să fie atâta simpatie. Și încerc să-mi țin respectul față de mine în primul rând', a mai dezvăluit Tora Vasilescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete