Cum arată casa în care locuiește Anamaria Prodan. Și-a renovat vila de pe marginea lacului Snagov după ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan are mai multe proprietăți în mai multe colțuri are lumii, însă reședința o are la Snagov, acolo locuiește într-o vilă de lux, cu cinci etaje. Imobilul l-a renovat chiar anul trecut, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și-a cumpărat casa de pe marginea lacului Snagov în urmă cu mulți ani. Își dorea neapărat să aibă o casă de vacanță în apropiere de București. „Casa asta am luat-o dintr-o joacă, să avem o casă de vacanţă aproape de Bucureşti, pentru că nu plecăm niciodată departe. În timp, ne-am îndrăgostit de locul ăsta, de curtea mare de 1.000 de metri pătraţi. […] Nu mai încăpeam. Vila are 5 etaje. Noi suntem mulţi, avem familie mare', spunea ea într-un interviu mai vechi, la TV.

Locuința a suferit mai multe modificări de-a lungul timpului, chiar și anul trecut a fost renovată. Impresara și copiii ei și-au dorit neapărat să facă unele schimbări după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit familia.

Vila, care are cinci etaje, are un living spațios unde sunt așezate mai multe canapele, iar pe pereți sunt tablouri cu toți membrii familiei. La subsol, casa are și o cramă cu care Anamaria Prodan se mândrește. În emisiunea ei de la Antena Stars, vedeta a făcut turul casei, dar și câteva declarații.

„Totul este schimbat. Îmbrăcată în lemn totul, mobilă schimbată, tablouri schimbate sau rămase doar cele care trebuie. Televizorul merge tot pe fotbal. Frumos, drăguț, elegant', a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

casa-anamaria-prodan-12SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Anamaria Prodan a revenit la TV cu propriul reality show

Din 3 februarie, Anamaria Prodan a revenit la Antena Stars cu reality show-ul „Prodanca. Punct şi de la capăt'. „Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena.

Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie. Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă, mi-am dorit să fac asta şi în mod public şi să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca şi alte femei să înţeleagă că lupta pentru a-ţi salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită.

Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viaţa, viaţă pe care suntem obligaţi să o trăim superb şi mai ales demn! Aşa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să îl poarte întotdeauna – Prodanca. Punct şi de la capăt. Vă invit să ne urmăriţi în fiecare sâmbătă seara, din 3 februarie, de la 20.00, pe Antena Stars', a declarat Anamaria Prodan înainte de începutul show-ului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete