Cum arată casa de la țară a lui Puya. A terminat de renovat locuința: „Aici nu e apă. Suntem ca-n Africa”
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2025/02/Puya-imagini-casa-Fundulea-1-1.jpg)
Puya a terminat de renovat casa de la țară și le-a arătat fanilor săi rezultatul final. Artistul este mulțumit de cum au mers lucrurile, mai ales că a apelat și la muncitori din Nepal.
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2025/02/Puya-imagini-casa-Fundulea-1.jpg)
Puya a anunțat cu entuziasm că a încheiat lucrările de renovare la casa sa din Fundulea, județul Călărași, pe care o achiziționase acum câțiva ani. Artistul a împărtășit cu fanii săi procesul de transformare al „Casei Puymici', arătând imagini din interiorul locuinței după renovări. Puya a subliniat că acest video reprezintă ultima actualizare legată de renovare, confirmând că lucrările sunt complet finalizate și nu vor mai avea loc modificări semnificative.
„Am terminat tot de făcut aici. E ultima filmare cu «Casa Puymici». Nu se mai întâmplă mare lucru pe aici, pentru că am terminat-o. Gata, e făcută! (…) Am făcut sobă. Avem și baie în casă. Am dărâmat o casă la București și uite că mi-am făcut podea cu cărămida de acolo, ca să nu mai pui beton și alte alea.'
Printre îmbunătățirile aduse casei, artistul a construit o sobă, a amenajat o baie și a adus un plus de originalitate prin utilizarea cărămizii provenite de la o locuință pe care a dărâmat-o în București. În ciuda provocărilor întâmpinate, precum lipsa apei pentru solarul din curte, Puya se declară mulțumit de rezultate și se simte acasă în acest loc rustic.
„Ca să vedeți că se pot construi case și din resturi găsite'
De asemenea, artistul a povestit cum a folosit resturi de materiale pentru a construi o casă pentru unchiu său, demonstrând astfel că și din lucruri rămase pot fi create locuințe funcționale și confortabile.
„Nici nu știu ce o să fac cu casa asta. Eu ajung aici destul de rar. (…) Mă gândeam că poate la un moment dat o să las pe cineva să vină. Poate veniți voi pe aici, pe weekend. O casă care nu e locuită se strică. Mă gândesc… Ceva o să fac. O să fac un teambuilding cu grătar, cu damigene de vin și zeamă de varză de dimineață. (…) Aici e ceva mai rustic, mai departe de București. (…) Am reușit să clădesc un loc unde îmi place să vin. (…) Lui unchiu i-am făcut din ce mi-a mai rămas o casă. Ca să vedeți că se pot construi case și din resturi găsite', a declarat Puya, potrivit Libertatea.
Deși casa de la țară este complet renovată, Puya a mărturisit că ajunge destul de rar acolo. Totuși, el este conștient că o locuință nelocuită poate suferi degradări, așa că se gândește să organizeze diverse activități pentru a o întreține.
„În spate e solarul, dar nu e apă. Suntem ca-n Africa. Nu avem nicio roșie, că nu e apă. Aici e Africa. Trebuia să bănuiesc eu că aici nu e apă', a spus cântărețul.
În plus, Puya a anunțat că a achiziționat o casă istorică în București, construită în anii 30, care se află într-o stare avansată de degradare. Artistul are planuri mari pentru restaurarea acesteia și se pregătește pentru un nou proiect ambițios.